Το πρώτο ραντεβού με το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει είναι το πιο ωραίο αλλά και αμήχανο συνάμα! Δεν ξέρεις τι σκέφτεται ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου, αν και πολύ θα ήθελες να είσαι στο μυαλό του.  Αλλά επειδή αυτό δυστυχώς δεν γίνεται, μπορείς να διαβάσεις τη γλώσσα του σώματος του!

Μην την υποτιμάς! Πολλές φορές το σώμα λέει περισσότερα απ’ το στόμα! Κι αν μπορείς να διαβάσεις τις ενδείξεις στο σώμα του, οι οποίες του βγαίνουν εντελώς αυθόρμητα, χωρίς να το αντιλαμβάνεται και να το ελέγχει, τότε είσαι στα μισά της διαδρομής. Ποια μισά δηλαδή; Μπορείς να τα καταλάβεις όλα! Πότε νιώθει αμήχανος, πότε δείχνει ενδιαφέρον και όλα αυτά που θέλεις να ξέρεις εκείνη τη στιγμή ώστε να υπολογίσεις τις κινήσεις σου.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Traci Brown μίλησε στο Elite Daily και μας έδωσε τα φώτα του!

Κι επειδή στο πρώτο ραντεβού δεν μπορείς να ρωτήσεις «Τι πραγματικά σκέφτεσαι;» και να πάρεις μια ειλικρινή απάντηση, δώσε προσοχή σε αυτά τα σημάδια.

Ξύνει το πρόσωπό του

via GIPHY

Σου είπαμε να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες; Στο λέμε τώρα. Σύμφωνα με τον Borwn, όταν κάποιος νιώθει αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι του, ξύνει ελαφρώς το πρόσωπό του! Ασυναίσθητα χωρίς να το αντιλαμβάνεται!

Αν ξύνει λίγο το πρόσωπό του ή αν έχει τα χέρια στο πρόσωπό του είναι ένα καλό σημάδι. Όχι, φίλη μου δεν τον έπιασε φαγούρα αλλά είναι ένα σημάδι ότι ντρέπεται και είναι και λίγο νευρικός. Κι εσύ του το προκαλείς!

Τα πόδια του είναι προς το μέρος σου

via GIPHY

Δεν είναι κανένα υπονοούμενο και δεν εννοούμε ότι σου κάνει περίεργα «παιχνίδια» κάτω απ’ το τραπέζι! Οι άνθρωποι συνηθίζουν να έχουν τα πόδια τους προς την κατεύθυνση που θέλουν να πάνε, σύμφωνα πάντα με τον Brown. Αν κάθεστε στο τραπέζι και ξαφνικά το πόδι του δείχνει προς την πόρτα μάλλον θέλει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Τα πόδια είναι πραγματικά ένα σημάδι που μπορεί αν σου δείξει αν του αρέσεις ή όχι. Μπορεί να μην είναι μια τρανή απόδειξη για το πως θα πάει το ραντεβού ή η σχέση αλλά ίσως μετά το κυρίως πιάτο, ακολουθήσει και το γλυκό!

Καρδούλες στα μάτια

via GIPHY

Δυστυχώς δεν είμαστε cartoon γιατί αν ήμασταν θα ήταν πιο εύκολο να καταλάβεις αν του αρέσεις ή όχι. Όμως, η κόρη του ματιού λέει πολλά κι εσύ πρέπει αν την προσέξεις. Αν παρακολουθήσεις προσεκτικά, οι κόρες διαστέλλονται όταν σε κοιτά και γίνονται πιο μικρές όταν απομακρύνει το βλέμμα του.

Οι κόρες διαστέλλονται όταν κοιτάμε πράγματα που αγαπάμε. Κοίτα λίγο πιο προσεκτικά χωρίς να φανείς creepy και θα καταλάβεις!