Πράγματα που μπορείς να καταλάβεις μόνο αν έχεις μακροχρόνια σχέση

LIKE US ON FACEBOOK

Στην αρχή μιας σχέσης υπάρχουν πολλά πράγματα που μας τρομάζουν, νιώθουμε ανασφαλείς και ζούμε με την αβεβαιότητα. Και ναι, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να καταλάβεις μόνο αν έχεις μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφό σου.

Κανείς δεν είπε ότι οι σχέσεις είναι εύκολες. Στην αρχή μιας σχέσης φοβάσαι να καλέσεις πρώτος ή να στείλεις μήνυμα ή ακόμα και να πατήσεις like στο Instagram. Όσο περνάει ο καιρός κι αν έχεις μακροχρόνια σχέση , τότε ορισμένα πράγματα τα αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά.

Πράγματα που μπορείς να καταλάβεις μόνο αν έχεις μακροχρόνια σχέση

Δεν φοβάσαι ότι έχει άλλα σχέδια από σένα

Ένα από τα καλά της μακροχρόνιας σχέσης είναι η σταθερότητα. Γνωρίζεις τις συνήθειες, τις επιθυμίες και τους στόχους του συντρόφου σου. Η αληθινή αγάπη σας κάνει να συμπεριφέρεστε σαν να είστε ομάδα, γιατί είστε ομάδα και στηρίζετε ο ένας τον άλλον.

Ξέρεις τι θέλει και σχεδιάζετε μαζί το μέλλον.

Δεν φοβάσαι να συζητήσετε για διάφορα θέματα

αν έχεις μακροχρόνια σχέση

Το παν είναι η επικοινωνία. Το κλειδί είναι να μπορείς με αυτόν τον άνθρωπο να συζητήσεις για όλα τα θέματα. Από τα νέα επεισόδια του Game of Thrones μέχρι και την πολιτική.

Δεν είσαι πάντα στην «τρίχα» και αυτό είναι ΟΚ

Στην αρχή μιας σχέσης φροντίζεις να είσαι τέλεια, να μυρίζεις υπέροχα και να έχεις καλή διάθεση. Αλλά σε μια μακροχρόνια σχέση, σε μια σχέση που είναι δυνατή δεν φοβάσαι να σε δει…άβαφη, να είσαι κουρασμένη ή στις δύσκολες μέρες σου. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και η ομορφιά περνά σε δεύτερο στάδιο.

Δεν φοβάσαι το…παρελθόν σου

αν έχεις μακροχρόνια σχέση

Με την έννοια ότι δεν σε ανησυχούν και δεν σε αγχώνουν σκέψεις όπως «χρειάζομαι αυτή τη σχέση τώρα;» «μήπως δεν είμαι έτοιμη;», «η καριέρα μου μόλις ξεκίνησε». Δεν φοβάσαι ότι δεν έζησες αρκετά, ότι δεν είχες αρκετούς συντρόφους ή εμπειρίες. Γιατί απλά δεν πιστεύεις ότι θα μπορούσες να βρεις κάποιον καλύτερο. Γιατί είναι ο καλύτερος.

Δεν σε αγχώνει που διαφωνείτε

Ποιος δεν τσακώνεται; Διαφέρεις από τον άλλον άνθρωπο και αυτό είναι εντάξει. Όλες οι διαφωνίες είναι OK και απλά δέχεσαι πως ο άλλος έχει διαφορετική οπτική από σένα. Και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα κάνουν τη σχέση πιο ζωντανή!

Δεν φοβάσαι να γίνεις ρεζίλι

αν έχεις μακροχρόνια σχέση

Στην  αρχή μιας σχέσης όπως είπαμε επιδιώκεις την τελειότητα. Αν δεν είναι όλα τέλεια, απλά δεν θέλεις να τον δεις! Αν έχεις μια μακροχρόνια σχέση, τότε έχεις και έναν καλό φίλο. Τον εμπιστεύεσαι, τον αγαπάς και δεν σε νοιάζει αν θα σε δει με τη μάσκα προσώπου ή με λίγο μαρούλι στα δόντια.

Διαβάστε επίσης:

Μπορεί να το θεωρείς δεδομένο, αλλά αυτή μπορεί να είναι όντως πολύ συχνή αιτία χωρισμού

Photo: Unsplash/freestocks.org
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved