Για κάποιους είναι απλά μια στάση σεξ ενώ για άλλους είναι η αγαπημένη τους στάση! Το θέμα είναι ότι το doggy-style sex έχει σταματήσει να είναι ταμπού ενώ όλο και περισσότερες γυναίκες νιώθουν άνετα μ’ αυτή τη στάση σεξ (κι εδώ μια κραυγή χαράς βγήκε απ’ το στόμα κάθε άνδρα!).

Τα 5 πράγματα που δεν ήξερες για το doggy-style sex αφορούν το πόσο επικίνδυνη στάση είναι, το πόσο παλιά στάση είναι, ακόμα και… το πόσα τραγούδια την έχουν αποθεώσει! Είσαι έτοιμος να μάθεις όσα δεν ξέρεις για την αγαπημένη σου στάση σεξ;

Είναι η δεύτερη πιο επικίνδυνη στάση σεξ

Ω ναι, η στάση με τη γυναίκα από πάνω μπορεί να είναι η νούμερο ένα σε επικινδυνότητα στάση σεξ, όμως, το doggy-style sex έρχεται στη δεύτερη θέση. Σύμφωνα με μια έρευνα απ’ το University of Campinas στη Βραζιλία, το 28% των ανδρών παραδέχθηκαν ότι έπαθαν κάταγμα στο πέος τους λόγω αυτής της στάσης! Αλλά μην ανησυχείς, η πιθανότητα να πάθεις κάταγμα κατά τη διάρκεια του σεξ εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά μικρή, οπότε μην το φοβηθείς!

Είναι μέλος της οικογένειας με τις καλύτερες στάσεις για πρωκτικό σεξ

Εντάξει αυτό μπορεί να το ξέρεις ήδη, αλλά γιατί να μην το επαναλάβουμε; Το doggy-style sex θεωρείται απ’ τις πιο δημοφιλείς στάσεις για πρωκτικό σεξ λόγω του ότι διευκολύνει τη διείσδυση,

Είναι πραγματικά πολύ αρχαία στάση σεξ!

Νομίζεις ότι ο Snoop Dogg ήταν το πρώτο πρόσωπο που αναφέρθηκε στο doggy-style sex το 1992; Όχι! Οι Αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι έχουν έργα τέχνης κι κείμενα, όπου γίνεται αναφορά σ’ αυτή τη στάση σεξ! Ο φιλόσοφος Lucretius μάλιστα πρότεινε αυτή τη στάση σεξ στα ζευγάρια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. (Σημείωσε, όμως, ότι αυτό δεν έχει επιστημονική βάση!).

Πολλά τραγούδια έχουν αποθεώσει το doggy-style sex

Σύμφωνα με το Genius, υπάρχουν περισσότερα από 1.600 τραγούδια που αφορούν αυτή τη στάση σεξ! Το “The Bad Touch” από The Bloodhound Gang και το “Back That Thing Up” από τον Justin Moore είναι ανάμεσα σ’ αυτά.

Doggy-Style Sex

Αν η σύντροφός σου βρίσκει επώδυνο το doggy-style sex, υπάρχουν λύσεις

Επειδή αυτή η στάση σεξ ενθαρρύνει τη βαθιά διείσδυση, μερικές γυναίκες βιώνουν πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Όμως, υπάρχουν λύσεις για να μην πονάει η σύντροφός σου. Προσπάθησε να μειώσεις τον ρυθμό της διείσδυσης και να παίξεις με την σύντροφό σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Φυσικά, εκείνη με τη σειρά της μπορεί ν’ ακουμπήσει στους βραχίονες ή στις παλάμες της για να δει εάν το απολαμβάνει περισσότερο.

Δες κι αυτό:

NSFW: Οι kinky στάσεις του σεξ που θα λατρέψει! (Photos)