Πότε πρέπει να στείλεις μήνυμα σε πρώην και πότε όχι;

LIKE US ON FACEBOOK

Πότε πρέπει να στείλεις μήνυμα σε πρώην και πότε όχι; Μια ερώτηση που μακάρι να είχαμε την απάντηση, η αλήθεια είναι όμως ότι δεν μπορούμε να σου πούμε ακριβώς τι να κάνεις. Μπορούμε απλά να σε συμβουλέψουμε κι εσύ ανάλογα με το τι νιώθεις να αποφασίσεις ανάλογα.

Το να ξεπερνάς έναν χωρισμό, δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Έχεις επενδύσει χρόνο και αισθήματα σε ένα άτομο, έχεις αρχίσει να συνηθίζεις ότι αυτό το άτομο αποτελεί πλέον κομμάτι της ζωής σου και ξαφνικά πρέπει να αρχίσεις να ξεσυνηθίζεις όλα αυτά και να αρχίσεις να ζεις μια διαφορετική καθημερινότητα χωρίς εκείνον.

Ο καθένας βιώνει επίσης τον χωρισμό διαφορετικά. Μερικοί άνθρωποι έχουν την ανάγκη να στείλουν σε μήνυμα κάθε σκέψη που διασχίζει το μυαλό τους, ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν να κόψουν κάθε επαφή με το έτερον τους ήμισυ. Το ξαναλέμε, δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση. Αλλά εάν αναρωτιέσαι πότε πρέπει και πότε όχι να στείλεις μήνυμα σε πρώην σου εξηγούμε…

Τα μηνύματά του θα σου πουν τελικά εάν του αρέσεις

Πότε πρέπει να στείλεις μήνυμα σε πρώην;

Μπορείς να στείλεις μήνυμα σε πρώην όταν υπάρχουν εκείνα τα σημάδια που δείχνουν ότι τελικά η σχέση που είχατε μπορεί να λειτουργήσει. Θα αναρωτιέσαι πολύ εύλογα για το ποια είναι αυτά τα σημάδια. Ένα καλό σημάδι είναι όταν ο πρώην εμφανίζεται μετανιωμένος για κάτι που έκανε (έχει σημασία τι, μην το ξεχνάς) ή προσπαθεί να σε προσεγγίσει ή φαίνεται να έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του προς το καλύτερο.

Τα συναισθήματα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, γι’ αυτό εάν αισθάνεσαι ότι θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα, τότε πάτα το send. Απλά καλό θα ήταν να μην έχεις και πολλές προσδοκίες, πρέπει να θυμάσαι ότι είναι απλά ένα μήνυμα.

Πότε δεν πρέπει να στείλεις μήνυμα σε πρώην;

Δεν μπορείς και δεν πρέπει να στέλνεις μηνύματα σε πρώην που πλέον έχει μια νέα σχέση. Όσο κι αν πονάει που εκείνος προχώρησε στη ζωή του κι εσύ όχι, ήρθε η ώρα να κάνεις το ίδιο και να σταματήσεις να στέλνεις μηνύματα και να ψάχνεις απαντήσεις.

Εάν κι εκείνος είναι single, τότε δεν πρέπει να του στείλεις μήνυμα όταν συνεχίζεις να τον κατηγορείς για τα ίδια και ίδια πράγματα, όταν το φταίξιμο ήταν όλο δικό σου κι όταν αυτή η σχέση υπάρχει ακόμα μόνο στο μυαλό σου.

Διαβάστε ακόμη:

Οι φάσεις που περνάς όταν καταλαβαίνεις ότι μια σχέση δεν έχει μέλλον!

Photo: Unsplash/Boudewijn Huysmans, elle.mx
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved