Πριν ετοιμάσεις βαλίτσες από τον ενθουσιασμό σου που έχεις σχέση, σκέψου πρώτα πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ταξιδέψετε μαζί.

Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που πρέπει να περιμένεις πριν πας διακοπές με τη σχέση σου; Φυσικά και υπάρχει! Για τα νέα ζευγάρια είναι πολύ σημαντικό να μην προτρέχουν και να βιάζονται να κάνουν κάποια πράγματα από τον ενθουσιασμό τους.

Φυσικά και το πότε θα πας διακοπές με το ταίρι σου εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως την ηλικία σας ή το αν έχετε έναν χώρο δικό σας για να μένετε και να βρίσκεστε. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να γνωρίζεις ότι αν δεν ξέρεις καλά τον άλλο και τον γνώρισες πρόσφατα καλό θα ήταν να μην βιαστείς να κλείσεις διακοπές μαζί του σε ένα ρομαντικό νησί.

διακοπές με τη σχέση

Unsplash

Το ιδανικό είναι να πάτε κάπου μαζί, όταν αισθάνεστε και οι δύο ότι ξέρετε καλά ο ένας τον άλλο και έχετε εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Αλλά αυτή η εμπιστοσύνη να είναι σίγουρη κι όχι να νομίζετε ότι έχετε από τον ενθουσιασμό σας που είστε μαζί.

Σύμφωνα, μάλιστα, με μία έρευνα τα νέα ζευγάρια πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 7 μήνες πριν ταξιδέψουν μαζί. Κι αυτό γιατί όσο πιο σύντομα πάτε κάπου μαζί, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να μην ξέρεις καλά το σύντροφό σου και τις συνήθειές του.

Φυσικά μην απογοητεύεσαι επειδή έρχεται καλοκαίρι. Μπορείτε άνετα να κανονίσετε μονοήμερες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς, που θα σας κάνουν γρήγορα να ξεχάσετε την παραπάνω έρευνα. Άλλωστε, υπάρχει κι ο Σεπτέμβρης που ίσως για εσάς να είναι αυτός ο κατάλληλος μήνας για ρομαντικές διακοπές και μέχρι τότε να ‘χεις γνωρίσει κι εσύ καλύτερα το ταίρι σου!

Δες τους παρακάτω κοντινούς προορισμούς για υπέροχες βουτιές:

Οι καλύτεροι κοντινοί προορισμοί που πρέπει να πας για μια δροσερή βουτιά!

Photo: Mircea/Pexels