Πότε αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση; Όλοι κάνουμε λάθη σ’ αυτήν τη ζωή, από τα οποία όμως μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε. Τι γίνεται όμως με τα λάθη που κάνουμε μέσα σε μια σχέση και πολλές φορές φέρνουν τον χωρισμό;

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι και αναπολείς τη σχέση σου με έναν πρώην, έχουμε βρει τις περιπτώσεις στις οποίες αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί ακόμα κι αν πολλοί δεν το πιστεύουν μπορεί το δεύτερο part μιας σχέσης να είναι καλύτερο από το πρώτο.

Θα αναρωτιέσαι πώς γίνεται να είναι καλύτερο το δεύτερο μέρος μιας σχέσης και η απάντηση είναι ότι πολύ απλά και οι δύο γνωρίζεται καλύτερα τι θέλετε σ΄αυτή τη σχέση, αλλά και τα λάθη που κάνατε και σας οδήγησαν στον χωρισμό.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου, αν σκέφτεσαι να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια πρώην σχέση.

Ο λόγος που χωρίσατε

Ίσως ο λόγος που χωρίσατε, τότε να φαινόταν πολύ σημαντικός, αλλά τώρα με το πέρασμα του χρόνου δεν φαίνεται το ίδιο. Ίσως ήταν μια βιασύνη και υπάρχει χώρος για μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο έρωτας παραμένει ίδιος

Όσο χρόνος κι αν έχει περάσει, εσύ είσαι το ίδιο ερωτευμένη μαζί του και δεν μπορείς να θυμηθείς τον λόγο που χωρίσατε εξ’ αρχής. Πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, βεβαιώσου ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία κι από την άλλη πλευρά.

Έχει αλλάξει

Μπορεί όντως να έκανε ένα λάθος, αλλά το μετάνιωσε και άλλαξε. Έχεις ακούσει που λένε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν; Ε, μην τους πιστεύεις. Όταν κάποιος θέλει μπορεί να αλλάξει πραγματικά.

Photo: Unsplash/ Toa Heftiba