Πώς θα παραμείνεις cool όταν δεις τον πρώην τυχαία!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και αν η μοίρα, το κάρμα, όπως θες πες το, το θέλει θα συναντήσεις τον πρώην σου από κει που δεν το περιμένεις. Ακόμα και στην Αθήνα στο μετρό ή σε ένα μπαρ μπορεί να δεις τον πρώην σου με τον οποίο είχατε ένα επεισοδιακό τέλος.

Τι κάνεις; Αρχικά ψυχραιμία! Τι σου λέω τώρα ε; Κι όμως φίλη μου όσο κι αν θες να του επιτεθείς, είτε για να τον χτυπήσεις είτε για να τον φιλήσεις, πρέπει να σταθείς στο ύψος σου.  Και πίστεψέ με, ακόμα κι αν δεν σου έχει περάσει, είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις.

Το βλέπεις μπροστά σου, τα πόδια σου τρέμουν, δεν ξέρεις αν πρέπει να μιλήσεις, να τον αγνοήσεις ή να τον δείρεις (όχι βία σε παρακαλώ).

Να έχεις πλάνο

Σίγουρα έχεις σκεφτεί πολλές φορές τι θα γίνει αν τον δεις μπροστά σου. Απ’ τη μια καλά κάνεις, απ’ την άλλη συνήθως τα πλάνα δεν βγαίνουν. Αλλά εσύ να έχεις στο νου σου τις βασικές κινήσεις ώστε να μην σε πιάσει πανικός και να είσαι έτοιμη για όλα. Όπως κι αν συμπεριφερθεί ο πρώην καλός σου, εσύ προχωράς με αυτοπεποίθηση στο πλάνο σου.

Βαθιές ανάσες

via GIPHY

Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή που να ταραχτείς, ένα άγγιγμα, μια κουβέντα ακόμα και μια ματιά μπορεί να σε ταράξουν περισσότερο απ’ όσο νομίζεις. Βαθιές αναπνοές, λοιπόν, πριν πεις την επόμενη λέξη σου και πριν κάνεις την επόμενή σου κίνηση. Ακόμα κι αν τον δεις με άλλη παρέα εσύ πρέπει να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση στο πλάνο σου.

Να είσαι ευχάριστη και θετική

Μπορεί να σου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι κι ένα μικρό κομμάτι του εαυτού σου να είναι έτοιμο να βγει εκτός ελέγχου αλλά εσύ είπαμε στο ύψος σου! Να είσαι θετική, ευχάριστη και χαμογελαστή. Προσοχή, όμως, μην το παρακάνεις και μην τον πλησιάζεις πολύ και δώσεις λάθος μηνύματα.

Μακριά απ’ το αλκοόλ

via GIPHY

Αν έχεις πραγματικά φρικάρει και νιώθεις την ανάγκη να πιεις το ένα σφηνάκι μετά το άλλο, μην το κάνεις. Όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσει αλλά μπορεί ν’ αποδειχθεί καταστροφικό. Μη του δώσεις, λοιπόν, αυτήν την ικανοποίηση ακόμα κι αν θες να καταρρεύσεις.

Έξοδος κινδύνου

Κι αφού τον χαιρέτισες, είπατε λίγο τα νέα σας και δεν έχεις τίποτα να πεις απλά φύγε. Δεν μπορείς να κάθεσαι να τον κοιτάς και να σε κοιτά χωρίς να έχετε κάτι άλλο να πείτε γιατί αυτό είναι υπερβολικά αμήχανο. Πες του «χάρηκα που σε είδα, καλά να περάσεις», μάζεψε τα κομματάκια σου και φύγε γεμάτη αυτοπεποίθηση.

via GIPHY

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved