Πώς θα αφήσεις την οδοντόβουρτσα σπίτι του διακριτικά;

LIKE US ON FACEBOOK

Πώς θα αφήσεις την οδοντόβουρτσα σπίτι του διακριτικά; Και γενικά πώς θα αφήσεις τα πράγματα σου σπίτι του χωρίς να φρικάρει; Πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις, να πεις τα σωστά λόγια για να μην τον απομακρύνεις.

Πώς θα αφήσεις τα πράγματα σου στο σπίτι του διακριτικά; Αναρωτιέσαι…Ξεχνάς τυχαία μια μπλούζα σου και σου το θυμίζει. Αφήνεις μια κρέμα σου αλλά τη χρειάζεσαι. Και με την οδοντόβουρτσα τι γίνεται; Κάθε φορά που πας σπίτι του, το ίδιο πρόβλημα.

Εντάξει εκτός από το πρακτικό της υπόθεσης αν είστε και καιρό μαζί ή αν έχετε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, τότε μπορείς να αφήσεις την οδοντόβουρτσα σπίτι του. Έχεις την άνεση να το κάνεις!

Πώς θα αφήσεις τα πράγματα σου στο σπίτι του χωρίς να φρικάρει;

Κάνε μια ερώτηση

Σίγουρα το έχεις σκεφτεί αλλά ίσως δεν έχεις το θάρρος για να το κάνεις. Δεν μπορείς, όμως, να φέρεσαι πονηρά, να αφήνεις πράγματα χωρίς να τον ρωτήσεις. Όταν τον ρωτάς δείχνεις ότι σέβεσαι τον χώρο του και τις δικές του επιθυμίες. Δεν κάνεις κατάληψη στο σπίτι του με το έτσι θέλω ενώ αυτό δεν είναι και άνετο. Και να θυμάσαι ότι δεν προσπαθείς να εισβάλλεις στον χώρο του, θέλεις απλώς να έχεις κι εσύ μια άνεση!

Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Πρέπει μάλιστα να περιμένεις μέχρι να σου το προτείνει και ο ίδιος. Δεν χρειάζεται ούτε να τον φρικάρεις ούτε να του ασκήσεις πίεση. Αν ο καλός σου γενικά είναι ήσυχος και σπάνια θα προτείνει πράγματα, τότε μπορείς να το κάνεις εσύ αλλά και πάλι χωρίς καμία βιασύνη. Φυσικά, αν δεν είσαι σίγουρη σε ποια φάση βρίσκεστε, αν είστε μαζί ή όχι δεν υπάρχει λόγος να το ζητήσεις. Περίμενε πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Μην το κάνεις μεγάλο θέμα

Όταν είσαι έτοιμη να το συζητήσεις, διατήρησε χαμηλούς τους τόνους. Μην το κάνεις μεγάλο ζήτημα. Αν αφήσεις την οδοντόβουρτσά σου σπίτι του δεν σημαίνει ότι είστε για αρραβώνες! «Μπορώ να αφήσω εδώ την οδοντόβουρτσά μου για να μην την κουβαλάω;» αυτή η ερώτηση αρκεί και σίγουρα δύσκολα κάποιος θα αρνηθεί.

Μπορεί να νομίζεις πως είναι ένα τεράστιο βήμα για την σχέση αλλά δεν πρέπει να το παίρνεις τόσο σοβαρά. Μην υποθέσεις από μόνη σου ότι η σχέση σας έχει περάσει σε άλλο level ή ότι θα είστε μια ζωή μαζί. Το να έχεις την οδοντόβουρτσα σπίτι του είναι απλώς μια άνεση. Και σαν άνεση πρέπει να το βλέπεις.

Κι αν απ’ την άλλη χρειάζεσαι το χώρο σου, μπορείς να το πεις χωρίς να πληρωθεί κανένας!

Διαβάστε επίσης:

Είναι φυσιολογική η σχέση σου; Έτσι θα καταλάβεις

Photo:unplash/Brooke Winters
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved