Οι σχέσεις είναι ένα περίεργο “κεφάλαιο” στη ζωή ενός ανθρώπου. Πόσο μάλλον τον έρωτα της ζωής σου είναι πραγματικά πολύ δύσκολο τόσο για έναν άντρα, όσο και για μία γυναίκα.

Το μονοπάτι ενός ανθρώπου προς τον απόλυτο έρωτα αρχίζει με άλλες σχέσεις. Συγκεκριμένα, οι τύποι γυναικών που μπορεί να συναντήσει ένας άντρας μέχρι να βρει τη γυναίκα της ζωής του είναι αρκετοί. Η ψυχολόγος Samantha Rodman πιστεύει ότι καθεμία από αυτές τις γυναίκες μπορεί να ταξινομηθεί σε μια κατηγορία σύμφωνα με τη συμπεριφορά της. Έχει χωρίσει, μάλιστα, όλα τα κορίτσια που συναντά ένας άνθρωπος στη ζωή του σε 10 ξεχωριστές κατηγορίες.

Δεν είναι απαραίτητο κάθε άντρας να έχει κάνει σχέση με αυτού του είδους τις γυναίκες, όμως, είναι πολύ πιθανό αυτοί οι τύποι γυναικών να βρεθούν στο δρόμο του.

Το κορίτσι του μπαμπά

Αυτός ο τύπος γυναίκας δεν είναι πραγματικά πρόθυμος να αφήσει να μπει στη ζωή του ένας δεύτερος άνθρωπος που θα μπορούσε να λάβει περισσότερη προσοχή από τον πατέρα της. Όποια κι αν είναι η ηλικία της στρέφεται πάντοτε στον πατέρα της, τον παίρνει τηλέφωνο σε όλες τις περιπτώσεις, όπου χρειάζεται υποστήριξη ή βοήθεια. Σε αυτή την περίπτωση, ο άντρας που θα βρει δε θα είναι ποτέ καλύτερος από τον πατέρα της και αυτό θα δηλητηριάσει τη σχέση.

Party animal

τύποι γυναικών

Αυτή η γυναίκα ξέρει ακριβώς πού θα είναι το επόμενο πάρτι και σε ποιο πλαίσιο θα χορέψει ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας. Εάν ένας άνθρωπος τολμά να πάει μαζί της, πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλούς από τους φίλους της. Θα μιλήσουν για τα τελευταία βράδια που βγήκαν, θα χορέψουν, ενώ το ταίρι της απλώς θα παραμείνει στην άκρη, αφού φυσικά δεν αποδείχθηκε ο βασιλιάς της φιέστας. Σίγουρα δε θα βαρεθείς ποτέ με ένα τέτοιο κορίτσι, αλλά όταν θα θες να μείνετε σπίτι και να κάνετε πράγματα μαζί, θα βγει έξω επειδή έχει ακόμα ένα προγραμματισμένο γεγονός.

Εργασιομανής

Με μια γυναίκα αυτού του προφίλ, φυσικά, μπορεί να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες συνομιλίες και διανοητικές συζητήσεις. Αλλά μόνο αν βρει τον χρόνο να συζητήσετε. Εξάλλου, έχει κυριολεκτικά εμμονή με τις σπουδές της, εργάζεται υπερωρίες και συμμετέχει σε κάθε συνέδριο που μπορεί. Ένα άτομο που δίνει προτεραιότητα στην εκπαίδευση και την καριέρα του θα έχει λίγο χρόνο να φροντίσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής του ζωής. Και η ρήξη στη σχέση δε θα επηρεάσει πιθανώς τα συναισθήματά της, γιατί θα έχει εργασία, υποχρεώσεις και εξετάσεις που θα της αποσπάσουν την προσοχή.

Η βασίλισσα της ζήλιας

τύποι γυναικών

Η ζήλια σε μια σχέση είναι λογικό να υπάρχει, αλλά πάντα με μετριοπάθεια. Μια γυναίκα που από καθετί που λέει ο σύντροφός της σε μια άλλη γυναίκα δεν είναι φυσιολογική. Ένα κορίτσι με αυτό το προφίλ πιθανότατα φοβάται να μείνει μόνο του, φοβούμενο ότι ο φίλος της θα την αφήσει για κάποια άλλη. Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις σε αυτή τη γυναίκα ότι έχεις φίλες που δεν έχετε μια παραπάνω σχέση απ’ όσο νομίζει.

Η κουτσομπόλα

Αρκετά συχνά η αγάπη της για συζήτηση συνδέεται με το γεγονός ότι θέλει να πει τα πάντα για όλους τους ανθρώπους που γνωρίζει και συναντά. Και δεν είναι πάντα ωραία ή θετικά πράγματα. Μια γυναίκα με αυτό το προφίλ δεν θέλει να βλάψει κανέναν, απλά λέει τα πάντα και για όλους. Σε μια σχέση με μια γυναίκα αυτού του τύπου, ο άντρας μερικές φορές αισθάνεται ότι ακόμη και η “βασίλισσα της ζήλιας” είναι μια καλύτερη επιλογή, γιατί τουλάχιστον ασχολείται συνεχώς με αυτόν και όχι με τις πιτζάμες με τις οποίες κοιμάται ο ξάδελφος του φίλου του συναδέλφου από την παλιά του δουλειά.

Το όνειρο της μαμάς

τύποι γυναικών

Οι άντρες με ένα κορίτσι αυτού του τύπου αισθάνονται πολύ άνετα και ακόμη και πιστεύουν ότι είναι “η αγάπη της ζωής τους”. Αλλά είναι μέχρι να συναντήσει τη μητέρα τους. Μόλις γνωριστεί μαζί της, θα βρουν μια κοινή γλώσσα και θα αρχίσουν να μιλάνε χωρίς να σταματήσουν, ξεχνώντας εντελώς ότι υπάρχει κάποιος άλλος. Αυτός ο τύπος γυναίκας αντιστοιχεί καλά στη μητέρα, αλλά όχι στον άνθρωπο που αναζητά “το άλλο του μισό”.

Η όλη την ώρα ανήσυχη

Μια υγιής ανησυχία, όπως η ήπια ζήλια, είναι αποδεκτή. Αλλά όταν μια γυναίκα ανησυχεί για τα πάντα, χωρίς εξαίρεση, αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό. Θα πάρει τηλέφωνο τον σύντροφό της αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για να διαπιστώσει εάν όλα είναι καλά. Και δεν πρόκειται για ειλικρινές ενδιαφέρον, αλλά για υπερπροστασία. Σίγουρα είναι πολύ όμορφο το τόσο ενδιαφέρον, αλλά ένας άντρας που θα το βιώσει αυτό θα θέλει γρήγορα να ξεφύγει από αυτή την υπερβολή του ελέγχου.

Η βασίλισσα του δράματος

τύποι γυανικών

Με μια γυναίκα όπως αυτή, ποτέ δεν θα βαρεθείς κι αυτό εξαιτίας των συναισθηματικών της εκρήξεων. Αλλά τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά ταυτόχρονα, δεν την ενοχλεί να ξεκινήσει έναν καυγά για το τίποτα. Ναι, με κάποιον σαν αυτήν, δεν υπάρχει χώρος για πλήξη, αλλά ένας άνθρωπος μπορεί να κουραστεί από τέτοιες συναισθηματικές κρίσεις που συχνά στερούνται λογικής.

Η λάτρης της μόδας

Κομψή και πάντα ενήμερη για όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με τη μόδα. Έτσι, μπορείς να περιγράψεις μια γυναίκα με αυτό το προφίλ. Γνωρίζει πάντα ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις και πώς να ντυθεί για να κεντρίσει όλα τα βλέμματα. Το μόνο κακό που μπορεί να συμβεί εδώ είναι η επιθυμία της να “βελτιώσει” την ντουλάπα του συντρόφου της, ώστε και αυτός να “ακολουθήσει” τις νέες τάσεις της μόδας. Και φυσικά για έναν άντρα το να βλέπει συνέχεια τη ντουλάπα του ανανεωμένη με ρούχα που δεν ταιριάζουν σε εκείνον, σίγουρα μόνο ωραίο δε θα ‘ναι.

Η βασίλισσα της ομορφιάς

τύποι γυναικών

Μια τέτοια γυναίκα θα θέλει συνεχώς όλα τα βλέμματα να πέφτουν επάνω της. Ο άντρας που έχει μια σχέση με μια τέτοια γυναίκα, μερικές φορές αναρωτιέται γιατί τον κοίταξε και επέλεξε αυτόν κι όχι κάποιον άλλο. Όλα θα ήταν καλά αν το ζευγάρι δεν χάσει τα κοινά του ενδιαφέροντα. Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφη είναι, σε κάποιο σημείο θα ανακαλύψεις ότι δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της, αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βγάλει την τέλεια φωτογραφία για το Instagram. Και αυτή η σχέση είναι, δυστυχώς, καταδικασμένη σε αποτυχία.

Ο έρωτας της ζωής σου!

τύποι γυναικών

Οι άνδρες είναι όλοι διαφορετικοί, ακριβώς όπως οι γυναίκες, οπότε η ιδανική σύντροφος θα είναι διαφορετική για όλους. Για κάποιον μια συνηθισμένη γυναίκα ή μια γυναίκα που ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες μπορεί να είναι ιδανική. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, ο έρωτας της ζωής σου είναι η γυναίκα που γελάει με τα αστεία σου, ασχολείται με εσένα, δεν κατακρίνει τα ενδιαφέροντά σου και που πάντα έχετε κάτι να συζητήσετε. Αυτή η γυναίκα τα πηγαίνει καλά με τη μητέρα σου, αλλά δεν πάνε και μαζί για ψώνια, είναι ζηλιάρα, αλλά με μέτρο και περιποιείται τον εαυτό της, όσο και εσένα.

Μόλις την γνωρίσεις, οι παραπάνω τύποι γυναικών θα σε απογοητεύσουν, αφού αυτή θα είναι η γυναίκα με την οποία θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Απλά όταν την βρεις, πρόσεχε να μην την χάσεις!

Διάβασε ακόμα:

Όσα καλό θα ήταν να λες στον σύντροφό σου κάθε μέρα!

Photo: Sympa-sympa, Shutterstock