Πώς να μιλήσεις βρώμικα όταν δεν ξέρεις από πού να…αρχίσεις;

LIKE US ON FACEBOOK

Το dirty talking δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πόσες φορές σου έχει περάσει απ’ το μυαλό να μιλήσεις «βρώμικα» αλλά δεν ξέρεις τι να πεις; Και πώς να μιλήσεις βρώμικα όταν δεν ξέρεις από πού ν’ αρχίσεις;

Θέλει εξάσκηση, θέλει να σου βγαίνει, θέλει και να στο βγάζει ο καλός σου. Όμως, πώς να μιλήσεις βρώμικα όταν δεν ξέρεις από πού ν’αρχίσεις; Μην αγχώνεσαι όταν δεν σου βγαίνει να μιλήσεις, γιατί δεν χρειάζεται πάντα να έχεις κάτι να πεις.

Παρ’ όλα αυτά έχουμε όλα τα tips για το πώς να μιλήσεις βρώμικα όταν δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις!

Μην το κάνεις αν πραγματικά δεν το θέλεις

Το dirty talk δεν είναι πάντα το ιδανικό. Αν δεν κάνεις «all in», τότε δεν θα σου βγει σε καλό. Επίσης, αν δεν εμπιστεύεσαι τον άλλον και δεν έχετε την οικειότητα, τότε δεν θα είναι και τόσο διασκεδαστικό. Αν σου βγαίνει, έχει καλώς, προσπάθησέ το!

Talk about talking dirty

Δηλαδή; Όπως με καθετί καινούργιο που δοκιμάζετε, πρέπει να το συζητήσετε. Πες στον σύντροφό σου ότι είναι κάτι που σου αρέσει και θέλεις να το δοκιμάσετε.

Το να χτίσεις την οικειότητα με τον καλό σου θέλει υπομονή. Μην κάνεις αυτή τη συζήτηση κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, σε καμία περίπτωση! Μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση ενώ βλέπετε Netflix ή τρώτε. Η επικοινωνία είναι το παν σε όλα τα ζητήματα, μην το ξεχνάς!

Παιχνίδι, πριν το κυρίως πιάτο…

Δεν βουτάμε απευθείας στο ψητό! Το ερωτικό παιχνίδι θέλει δουλειά, θέλει προετοιμασία! Έτσι, και στο dirty talking ξεκίνα να λες στον σύντροφό σου αυτά που θέλεις, τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σου.

Πες του τι σου αρέσει περισσότερο, άφησέ τον να ανακαλύψει το σώμα σου. Και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Sexting

Κάνε προθέρμανση με το sexting. Ναι το sexting είναι μια καλή αρχή για το dirty talk. Είναι πιο εύκολο να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τις φαντασιώσεις σου, ενώ κρύβεσαι πίσω από την οθόνη ενός κινητού.

Απ’ την άλλη μην πέσεις στην παγίδα να λες πολλά μέσω μηνυμάτων και από κοντά να μην μπορείς να μιλήσεις!

Κάνε μια παρατήρηση

Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης μπορείς να κάνεις μια παρατήρηση όταν κάτι σου αρέσει. Όταν ο άλλος σε εξιτάρει ή όταν το απολαμβάνεις μπορείς να το πεις.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοϊκανοποίηση ενώ είσαι σε σχέση; Καταρρίπτουμε όλους τους μύθους!

Photo: GETTY IMAGESPANDO HALL
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved