Αφού ο πρώτος ενθουσιασμός μιας νέας σχέσης περάσει, ίσως να έχεις αναρωτηθεί και εσύ γιατί δεν αισθάνεσαι για τον σύντροφο σου όπως πρώτα. Σου έχουμε όμως καλά νέα, γιατί μπορείς να πάρεις αυτόν τον πρώτο ενθουσιασμό πίσω και να ερωτευτείς από την αρχή τον σύντροφο σου.

Σύμφωνα με το Women’s Health, το να ερωτεύεσαι και να ερωτεύεσαι από την αρχή με το ίδιο πρόσωπο είναι μια πράξη σκόπιμη. Εδώ μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητα σου για να αναζωπυρώσεις τον ρομαντισμό στη σχέση σου.

Περάστε λιγότερο χρόνο μαζί

Παραδέξου το, ότι αυτός είναι και ο δικός σου κρυφός πόθος. Ο Stephen Snyder, M.D., ειδικός θεραπευτής στο σεξ και τις σχέσεις και συγγραφέας του βιβλίου Love Worth Making αναφέρει: “Μόλις γίνετε ζευγάρι, ο επόμενος μεγάλος κίνδυνος είναι να γίνετε δύο ξεχωριστοί άνθρωποι. Μπορεί να ενισχύσει αρκετά τη σχέση σου όταν επιδιώξεις ένα χόμπι που στον σύντροφο σου δεν αρέσει καθόλου. Αυτό δίνει στον σύντροφό σου την ευκαιρία να σε δει πραγματικά ως το «άλλο»”.

Άκου περισσότερο

Πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες πραγματικά και δεν έκανες πως ακούς όσα είχε να σου πει ο σύντροφός σου; Ξόδεψε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσεις μαζί του με διαφορετικό τρόπο. “Ως ο ακροατής, δες αν μπορείς να σταματήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο να διατυπώσεις τις δικές σου απαντήσεις και αντί γι’αυτό απλά να ακούσεις”, αναφέρει ο Snyder.

Κάν’τε μικρές εκπλήξεις ο ένας στον άλλον

Κανονίστε μαζί τις ημερομηνίες που ο καθένας θα έχει προγραμματίσει μια μικρή έκπληξη. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαι ενθουσιασμένη για να δεις τι έχει σχεδιάσει το άλλο σου μισό.

Photo: @eleanorpendleton