Ο οργασμός στις γυναίκες είναι για τους άνδρες ένα μυστήριο. Μερικοί μπορούν να καταλάβουν πότε το ταίρι τους έχει φτάσει πραγματικά σε οργασμό και πότε προσποιείται, άλλοι προσπαθούν πολύ, άλλοι δεν προσπαθούν καθόλου. 

Σου έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ ο σύντροφός σου να θεωρεί πως έχεις φτάσει σε οργασμό αλλά να μην έχει συμβεί ποτέ στην πραγματικότητα; Αυτό μάλλον είναι το χειρότερο.

Γιατί όχι μόνο δεν το απολαμβάνεις στο 100% αλλά ο σύντροφός σου δεν σου έχει δώσει τη δυνατότητα να το δείξεις, να το πεις, να δει σε ποιο σημείο είσαι. Και η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει συχνά. Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του YouGov, οι άνδρες είναι πολύ περισσότερο πιθανό να έρθουν σε οργασμό και να το λένε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Οι γυναίκες, όμως;;;

Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι δα και πυρηνική φυσική γι΄αυτό βρήκαμε τους πιο απλούς τρόπους να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου και τελικά να πάρεις αυτό που θέλεις.

Ο οργασμός στις γυναίκες με απλά… λόγια. Πώς να το πεις;;;

«Είμαι κοντά»

Το αγαπημένο τους μάλλον. Τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν και να αισιοδοξούν για μια καλή έκβαση κι ένα καλό αποτέλεσμα ενώ τους βοηθά καθώς τους λέει να συνεχίσουν όπως το κάνουν.

Μη φοβηθείς να γίνεις και πιο συγκεκριμένη αν νιώθεις άνετα.

“Θα μπορούσα να το συνεχίσω για πάντα”

Με μια δόση υπερβολής φυσικά γιατί έχεις κι άλλες δουλειές να κάνεις. Αλλά με αυτή τη φράση ή μια μικρή παραλλαγή της, υπονοείς πως έχετε πολύ δρόμο ακόμη για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επίσης αφήνει την πόρτα ανοικτή για συνεχή διασκέδαση και ευχαρίστηση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

γυναικείος οργασμός

Credits: Pablo Heimplatz/ Unsplash

«Θέλω λίγο ακόμη από εσένα»

Δεν δείχνει ότι είσαι λαίμαργη αλλά του δίνει ένα θετικό feedback να συνεχίσει, δηλαδή, ό,τι δεν σου φτάνει τον θέλεις κι άλλο. Κι έτσι, καταλαβαίνει ότι δεν έχεις φτάσει και στο σημείο που θέλεις.

Είστε και οι δύο σε ευάλωτες θέσεις και είναι σημαντικό να είστε διακριτικοί με την πολυλογία για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και προσβολές!

«Το αγαπώ όταν με αγγίζεις εδώ»

Γίνεσαι πιο συγκεκριμένη και sexy και καθοδηγείς τον σύντροφό σου με τον πιο διακριτικό τρόπο ακριβώς στο σημείο του σώματος που σε διεγείρει. Και κάπως έτσι τον βοηθάς -διακριτικά πάντα- να φτάσετε στην κορύφωση!

«Τώρα… σειρά μου»

Αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο παιχνιδιάρικο, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να στρέψεις την προσοχή πάνω σου.

Αν ο σύντροφός σου έφτασε σε οργασμό και θέλει να σταματήσει, να γυρίσει πλευρό, να πάρει το κινητό στα χέρια του… τότε πρέπει να του υπενθυμίσεις πως έχει έρθει η σειρά σου.

γυναικείος οργασμός

Photo: Unsplash/Jeremy Bishop

«Θέλω πολύ να φτάσω σε οργασμό»

Όταν όλα αποτυγχάνουν και ο καλός σου δεν παίρνει το μήνυμα, πες το ευθέως. Πες ακριβώς ό,τι έχεις στο μυαλό σου με τα πιο απλά λόγια.

Το δικαιούσαι κι εσύ, όσο το δικαιούται και ο καλός σου και δεν είναι κακό να το πεις. Στο κρεβάτι δεν υπάρχουν ντροπές και η ξεκάθαρη επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να το ευχαριστηθείτε και οι δύο.

Δες και αυτό:

Τόσο περισσότερο διαρκεί ο γυναικείος οργασμός απ’ τον ανδρικό!

Photo:unsplash/Annie Spratt