Αν εσύ και ο σύντροφός σου είστε από αυτά τα ζευγάρια που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πού θα πάνε για διακοπές, έχουμε να σου δώσουμε ορισμένες πολύ χρήσιμες συμβουλές.

Τι συμβουλές είναι αυτές; Συμβουλές για να αποφύγεις τον τσακωμό όταν επιλέγεις προορισμό για διακοπές με τον σύντροφό σου, γιατί όλοι ξέρουμε ότι αποκλείεται να μη διαφωνήσετε σε κάτι.

Εσύ μπορεί να θέλεις νησί, ενώ αυτός βουνό, εσύ μπορείς να θέλεις διαμονή σε ξενοδοχείο, ενώ αυτός camping και τα παραδείγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμη πολλά.

Πώς να αποφύγεις τον τσακωμό όταν επιλέγεις προορισμό για διακοπές;

  1. Δώσε λίγο χρόνο! Άσε τον άλλο να σκεφτεί τι είναι αυτό που θέλει ή να σκεφτεί μια πρόταση που έκανες και που μπορεί αρχικά να μην του άρεσε στη συνέχεια όμως να αρχίσει να τη βλέπει με άλλα μάτια.
  2. Μην είσαι αδιάλλακτη. Μην βιάζεσαι να προγραμματίσεις μόνη σου τις διακοπές. Καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτή στις διαπραγματεύσεις.
  3. Σκέψου τι είναι αυτό που θέλετε και οι δύο από τις διακοπές: Χαλάρωση, διασκέδαση, καινούρια μέρη. Συζήτησε με τον σύντροφό σου τι είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο.
  4. Τα χρήματα! Πόσα είστε διατεθειμένοι να χαλάσετε και οι δύο. Έτσι μερικές επιλογές γρήγορα θα φύγουν γρήγορα από τη λίστα και να παραμείνετε πιστοί στον προϋπολογισμό.
  5. Άκου και την άλλη πλευρά. Άφησε τον, να σου εξηγήσει τα επιχειρήματά του, αν αρχίσεις να μιλάς μόνο για όσα θες εσύ, να είσαι σίγουρη ότι διακοπές δε θα πάτε ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

Δεν ξέρεις πού να πας ραντεβού το Καλοκαίρι; Σου έχουμε 10 ιδέες

Photo: Mircea/Pexels