Θέλεις ο σύντροφός σου να κάνει κάτι διαφορετικό στην κρεβατοκάμαρα για να ανάψει τα αίματα, όπως να δοκιμάσετε μια καινούρια στάση, αλλά δεν ξέρεις πώς ακριβώς να το ζητήσεις;

Μην ανησυχείς γιατί έχουμε βρει τους κατάλληλους και καλύτερους τρόπους για το πώς ακριβώς να ζητήσεις το sex που πραγματικά θέλεις.

Μπορεί αυτές οι επιθυμίες να φέρνουν σε αμηχανία τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου, αλλά όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και των δυο, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να ζητήσεις αυτό που θέλεις κατά τη διάρκεια του sex.

Πώς ακριβώς να ζητήσεις το sex που πραγματικά θέλεις;

1. Να είσαι συγκεκριμένη, αλλά όχι απόλυτη

Ναι μπορείς να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να κινηθεί λίγο προς τα αριστερά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά μη γίνεσαι παράλογη και τελείως απόλυτη. Να θυμάσαι ότι οι καλύτερες στιγμές στο σεξ είναι οι απρογραμμάτιστες και απροσδόκητες.

2. Πρόσεξε τα προειδοποιητικά σήματα…

Ή αλλιώς τις κόκκινες σημαίες που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου μπορεί να μην ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο πράγμα που θέλεις να του ζητήσεις. Πολύ κακώς, αλλά συμβαίνει. Μπορεί να έχει λίγο εγωισμό παραπάνω, γι’ αυτό δες σε τι διάθεση είναι την ώρα που θα του ζητήσεις κάτι.

3. Διώξε την αμηχανία

Ναι, είναι προφανές, αλλά πώς θέλεις να αλλάξει κάτι στο sex, εάν δε ρωτήσεις και ζητήσεις πρώτα αυτό που θες; Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν παρατηρήσει μία πτώση στη σεξουαλική τους ζωή, μόνο και μόνο επειδή δεν άνοιξαν ποτέ αυτό θέμα συζήτησης.

4.  Βρες την κατάλληλη στιγμή

Εάν προτείνεις μια μικρή αλλαγή στον σύντροφό σου κατά τη διάρκεια του sex, δε χρειάζεται, αλλά εάν πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο, καλύτερα να το ζητήσεις από πριν και όχι κατά τη διάρκεια. Ξεκίνησε τη συζήτηση, όταν αισθάνεσαι άνετα και κυρίως όταν είσαι ακόμα ντυμένη.

Photo: Thais Ramos Varela