5 πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια τα Σαββατοκύριακα!

LIKE US ON FACEBOOK

Είσαι πραγματικά ευτυχισμένη μέσ στη σχέση σου ή υπάρχουν προβλήματα που δεν παραδέχεσαι; Ήξερες ότι τα ευτυχισμένα ζευγάρια τα Σαββατοκύριακα κάνουν κάποια πράγματα που τους φέρνουν πιο κοντά; 

Μπορεί η καθημερινότητα να είναι πιεστική και τις καθημερινές να μην έχεις πολύ χρόνο για το σύντροφο σου, όμως τα Σαββατοκύριακα είναι αυτές οι δύο μέρες που κάτι διαφορετικό πρέπει να συμβαίνει στη σχέση σου, άσχετα με το πόσο έχεις δει τον άλλο από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή. Φυσικά και τα Σαββατοκύριακα οφείλεις και μπορείς να κάνεις διαφορετικά πράγματα με τον αγαπημένο σου, προκειμένου να μην ρουτινιάζετε και να βελτιώνετε συνεχώς τη σχέση σας.

Τι κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια τα Σαββατοκύριακα;

Ισορροπία στο χρόνο

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια βρίσκουν μια ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που περνάει ο κάθε σύντροφος μόνος του και στο χρόνο που περνάνε και οι δύο μαζί. Και αυτό, φυσικά, οφείλεις να κάνεις κι εσύ μέσα στη σχέση σου. Δε θα είστε, βέβαια, κάθε Σαββατοκύριακο 48 ώρες μαζί, ούτε και χώρια. Θα βρείτε μια ισορροπία στο χρόνο που θα περνάτε μαζί, ώστε και ο καθένας ξεχωριστά να έχει τον δικό του ελεύθερο χρόνο και να μην καταπιέζεται.

Σεξ κι αγκαλιές

Τρέχετε όλη την υπόλοιπη εβδομάδα και πολλές φορές δεν έχετε χρόνο για την ερωτική σας σχέση. Είστε σύντροφοι, όχι φίλοι. Και το Σαββατοκύριακο τουλάχιστον πρέπει να δείχνετε ο ένας στον άλλο το πάθος σας. Αγκαλιαστείτε, κάντε έρωτα και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

ευτυχισμένα ζευγάρια τα Σαββατοκύριακα

Unsplash/freestocks.org

Κοινά όνειρα και σχέδια

Είναι πολύ όμορφο, βέβαια, να κάνετε μαζί όνειρα και σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Είτε πρόκειται για κάτι που θέλετε να κανονίσετε να κάνετε μαζί, όπως ένα ταξίδι, είτε για το πώς θα είστε σε μερικά χρόνια, οφείλετε να το κάνετε, χωρίς ενδοιασμούς, ειδικά αν έχετε μακροχρόνια σχέση και είστε σίγουροι για αυτό που έχετε δημιουργήσει.

Εκδρομές και βόλτες

Τι πιο όμορφο από το να περνάς χρόνο με τον αγαπημένο σου, όταν δε δουλεύεις; Γι’ αυτό και τα Σαββατοκύριακα είναι η ευκαιρία να οργανώσετε μια απόδραση ή να κάνετε και μια βόλτα παραπάνω στην τελική.

Συζητούν και γελάνε

Μιλήστε, συζητήστε ό,τι σας προβληματίζει και σας αφορά, αυτή είναι η ευκαιρία. Γελάστε με την ψυχή σας, πείτε ό,τι δεν μπορείτε να πείτε την υπόλοιπη εβδομάδα και κοιτάξτε να περάσετε καλά. Αφιερώστε χρόνο για τη σχέση και τον σύντροφό σας, ώστε να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον.

Διάβασε ακόμα:

Μόνο τα πιο δυνατά ζευγάρια περνάνε το 3ο στάδιο της αγάπης! Ναι, υπάρχουν στάδια!

Photo: unsplash/Brooke Winters
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved