Κάνει κρύο και δεν θες να βγεις έξω με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες κι είναι λογικό. Όμως, θες να περάσεις όμορφα και με τη σχέση σου κι αναρωτιέσαι τι να κάνεις με τον σύντροφό σου. 

Μπορεί να κάνει κρύο, όμως δεν γίνεται να μείνεις μέσα χωρίς να κάνεις τίποτα. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να επενδύσεις λίγο στη σχέση σου, γιατί υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου, παρ’ όλο που έχει πολύ κρύο.

Άρα, τι να κάνεις με τον σύντροφό σου;

Μαραθώνιος ταινιών

Ένας μαραθώνιος ταινιών παρέα με λίγο φαγητό και τον αγαπημένο σου αγκαλιά είναι ό,τι χρειάζεσαι για αυτές τις ημέρες που κάνει κρύο. Μπορείτε να δείτε από παιδικά μέχρι ρομαντικές κομεντί και ταινίες περιπέτειας. Η επιλογή είναι δικιά σας!

Ρομαντικό δείπνο

Ο έρωτας λένε περνάει πρώτα απ’ το στομάχι. Κι όχι αδίκως. Ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά και φαγητό που είτε μπορείς να έχεις μαγειρέψει εσύ για εκείνον είτε να έχετε φτιάξει μαζί θα σας φέρει πιο κοντά και θα “ανάψει” τον ρομαντισμό σας!

Μία κούπα ζεστή σοκολάτα και κουβέντα

Χουχουλιάστε μαζί αγκαλιά και μιλήστε για ό,τι σκέφτεστε, ό,τι σας προβληματίζει και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η κουβέντα φέρνει πάντα πιο κοντά ένα ζευγάρι. Μιας και κάνει κρύο, μπορείτε να φτιάξετε και το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα, όπως ζεστή σοκολάτα ή γαλλικό καφέ, και να χαλαρώσετε μιλώντας!

τι να κάνεις με τον σύντροφό σου

Pexels

Εκδρομή

Και γιατί να μείνετε μέσα και να μην πάτε έστω μια μονοήμερη εκδρομή σε έναν κοντινό προορισμό, χιονισμένο κατά προτίμηση. Αν μπορείτε, βέβαια, να πάτε για πάνω από μία μέρα, τότε είναι ιδανικό!

Μασάζ

Η τριβή δεν δημιουργεί θερμότητα; Τότε, γιατί δεν απολαμβάνετε ένα μασάζ είτε από έναν ειδικό είτε ακόμα καλύτερα να κάνει ο ένας στον άλλο; Και μετά που ξέρεις, μπορεί να προκύψουν κι άλλα που θα σας ανεβάσουν τη θερμοκρασία!

Επιτραπέζια

Επιτραπέζια, τάβλι και χαρτιά είναι πάντα μια εύκολη λύση αυτές τις μέρες που δεν θες να βγεις έξω. Μείνε σπίτι με τον αγαπημένο σου και περάστε δημιουργικά την ώρα σας παίζοντας. Τη διάθεση θα σας την φτιάξει σίγουρα!

Διάβασε ακόμα:

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις τις γιορτές με τον σύντροφό σου!

Photo: Unsplash/@savwalts