Παράδοξοι τρόποι για ν’ ανάψουν τα «αίματα» στο κρεβάτι!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Χειμώνας έχει και τα καλά του. Τώρα που περνάς ώρες ολόκληρες κλεισμένη στο σπίτι με τον σύντροφό σου έχετε όλο το χρόνο και την άνεση να πειραματιστείτε και να ανάψουν τα αίματα στο κρεβάτι. Όχι πως τις άλλες εποχές του χρόνου δεν μπορείτε να το κάνετε, αλλά μιας και ο Χειμώνας είναι πιο χουχουλιάρικος ενδείκνυται για τέτοιες καταστάσεις.

Κι ενώ το Καλοκαίρι τα αίματα είναι αναμμένα ούτως ή άλλως και λόγω της ζέστης, το Χειμώνα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο δημιουργική.

Πώς θα το κάνεις αυτό; Οι τρόποι είναι αρκετοί κι εμείς αναφέρουμε απλώς μερικούς για να πάρεις ιδέες…

Προετοίμασε το έδαφος

via GIPHY

Ακόμα κι αν δεν είσαι απ’ τους ρομαντικούς , λίγα κεράκια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Τα κεριά είναι πάντα μια ευχάριστη πινελιά! Και καθώς ο φωτισμός είναι εξαιρετικά σημαντικός, αυτά θα ενισχύσουν τα αισθησιακά vibes και θα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο οικεία και ηλεκτρισμένη…Το μόνο που χρειάζεται να προσθέσεις είναι ένα κόκκινο κρασί και μια καλή playlist.

Χρησιμοποίησε λίγο κερί για μασάζ

via GIPHY

Τα κεριά, όπως καταλαβαίνεις, κυριαρχούν. Μπορείς να κάνεις λίγο μασάζ, χρησιμοποιώντας τα κεριά ως λάδι αλλά θέλει προσοχή! Μπορεί να σε εξιτάρει να το δοκιμάσεις αλλά τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να αφεθείς σ’ αυτό. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ενώ κράτα το κερί μακριά απ’τις ευαίσθητες περιοχές. Και φυσικά πρέπει να συμφωνούν και οι δύο σ’ αυτό.

Θερμαινόμενο λιπαντικό

via GIPHY

Αν θέλεις να πας την ευχαρίστηση σε άλλο επίπεδο, τότε το θερμαινόμενο λιπαντικό είναι αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις. Σε αντίθεση με το μασάζ με λάδι, το λιπαντικό μπορεί να εφαρμοστεί και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Επιπλέον, η προστιθέμενη υγρασία θα κάνει τα πράγματα πιο σέξι κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Κάλτσες;

via GIPHY

Μπορεί το να φοράς κάλτσες ενώ κάνεις σεξ να μην αρέσει σε όλους ωστόσο οι έρευνες έχουν δείξει πως πάνε το σεξ σε άλλο επίπεδο. Νέα έρευνα προτείνει ότι οι άνθρωποι είναι πιθανότερο να φθάσουν σε οργασμό εάν κάνουν σεξ φορώντας κάλτσες! Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε με επικεφαλής τον νευρολόγο Gert Holstege, το 50% των συμμετεχόντων έφθασαν σε οργασμό χωρίς να φοράνε κάλτσες.

Διαβάστε επίσης:

5 στάσεις για να ευχαριστηθείς το σεξ όταν κάνει παγωνιά!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved