Όταν το dirty talk γίνεται αμήχανο | Άνδρες μιλούν για όσα άκουσαν στο κρεβάτι και ξενέρωσαν!

LIKE US ON FACEBOOK

Το dirty talk είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού και μάλιστα πολύ σημαντικό αρκεί να ξέρεις να το κάνεις, διαφορετικά μπορεί να αποδειχθεί σκέτη καταστροφή!

Αλλά τι εννοούμε όταν λέμε dirty talk; Υπάρχουν συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις που πρέπει να πεις κατά τη διάρκεια του σεξ ή απλώς αυτοσχεδιάζεις;

Πολλοί είναι αυτοί που απ’ το άγχος τους όχι μόνο έχουν έλλειψη φαντασίας αλλά ξενερώνουν τον σύντροφό τους κατά τη διάρκεια του σεξ.
Άνδρες εξομολογούνται τα χειρότερα που έχουν ακούσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης…

Αλλά πρώτα απ’ όλα εμείς να σου πούμε πως κατά τη διάρκεια του σεξ μπορείς να εκφραστείς όπως εσύ νιώθεις. Το dirty talk είναι υποκειμενικό και ότι «λειτουργεί» για τον έναν μπορεί τον άλλον να το ξενερώνει. Γι’ αυτό μην αγχώνεσαι απλώς διάβασε τα χειρότερα που μπορείς να πεις, ώστε όσο μπορείς να τα αποφύγεις…

«Κάνε γρήγορα»

Γιατί καλή μου τον αγχώνεις; Όσο του λες κάνε γρήγορα τόσο τον μπλοκάρεις! Και στην τελική γιατί βιάζεσαι; Απόλαυσέ το!

«Ας κάνουμε παιδί»

Φρίκη! Βόμβα! Ειδικά όταν πρόκειται για το τρίτο, τέταρτο ραντεβού. Βρε κορίτσια, βρε κορίτσια…

«Θα βάλω κάτι στην πίσω «πόρτα» σου όταν δεν το περιμένεις»

Κορίτσια στα αγόρια δεν αρέσουν οι εκπλήξεις! Ειδικά τέτοιου είδους….Πρώτα θα πρέπει να το έχετε συζητήσει, να ξέρεις τι του αρέσει και τι όχι. Καλύτερα να μην παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες!

«Τι κάνεις εκεί κάτω;»

Όταν σου κάνει στοματικό μη ρωτάς «τι κάνεις εκεί κάτω». Απλά μην το κάνεις και απόλαυσέ το. Άλλωστε εκείνη την ώρα μπορείς να πεις πολύ καλύτερα πράγματα ώστε να τον εξιτάρεις και να συνεχίσει με μεγαλύτερο ενθουσιασμό!

Αφύσικες κραυγές

Ξέρουμε θες να φωνάξεις από ευχαρίστηση. Αλλά λίγο μέτρο, μην το παρακάνεις γιατί είναι λίγο αμήχανο…

Το dirty talk είναι ένα ευαίσθητο θέμα και μπορεί να αποδειχθεί λίγο άβολο και για τις δύο πλευρές. Δεν θα σου πούμε να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου εκείνη την ώρα απλά πρόσεξε μη φρικάρεις τον παρτενέρ και κυρίως μην τον ξενερώσεις. Πήγαινέ το σιγά-σιγά κάθε φορά και θα καταλάβεις τι ανάβει και τους δυο σας.

Photo: STOCKSY/IGOR MADJINCA
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved