Όσα πρέπει να θυμάσαι αν θέλεις να βρεις τον έρωτα το 2020!

LIKE US ON FACEBOOK

Για το καινούργιο έτος αν εκτός από υγεία θέλεις να βρεις και τον έρωτα… τότε υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί το άσμα να λέει “μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει…”, αλλά αν δεν κουνήσεις λιγάκι το δαχτυλάκι σου, μην περιμένεις να τα βρεις όλα έτοιμα! Πώς θα βρεις τον έρωτα;

Πώς θα βρεις τον έρωτα το 2020; Πρέπει να υιοθετήσεις το σωστό mindset, να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου και να κάνεις focus. Σου ακούγεται σαν να χρειάζεται πολλή δουλειά;

Ναι, χρειάζεται!  Αλλά πώς θα βρεις τον έρωτα τη νέα χρονιά αν δεν αλλάξεις κι εσύ λιγάκι;

Αφού ξέρεις ποιος είναι ο στόχος σου… τότε είσαι σε καλό δρόμο και υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι.

Πώς θα βρεις τον έρωτα το 2020; Όσα πρέπει να θυμάσαι

Η ισορροπία είναι το παν

Έχεις ακούσει τη φράση που λέει ότι η αγάπη θα συμβεί όταν δεν το περιμένεις. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η έκφραση υπονοεί πως δεν πρέπει να ψάχνεις για την αγάπη.

Αλλά αυτό δεν ισχύει στο 100%. Αν δεν ψάχνεις για μια ποιοτική σχέση, δεν θα τη βρεις. Πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που ψάχνεις αλλά και αν είσαι έτοιμος να το υποδεχτείς.

Απ’ την άλλη, πρέπει να προσέχεις να μη σου γίνει εμμονή γιατί μάλλον θα χάσεις την ουσία. Γιατί αν εσύ έχεις μια συγκεκριμένη λίστα στο μυαλό σου με τα χαρακτηριστικά του συντρόφου που θέλεις, υπάρχουν πιθανότητες να μην το βρεις ποτέ. Και ίσως απογοητευτείς ξανά και ξανά.

Γι΄αυτό βρες την ισορροπία μέσα σου.

πώς θα βρεις τον έρωτα

Pexels

Δεν υπάρχει μια μέθοδος για όλους

Μπορεί η κολλητή να βρήκε το άλλο της μισό σε ένα dating app. Η αδερφή σου μπορεί να τον βρήκε μέσα από τους φίλους της. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ο “σωστός” τρόπος για να βρεις την αγάπη.

Κι αυτό που δούλεψε για κάποιον, μπορεί να μη δουλέψεις για κάποιον άλλον. Γι’ αυτό μην προσπαθείς να αντιγράψεις την τακτική κανενός αλλά βρες τον δικό σου τρόπο και μην αποκλείεις τίποτα. Μπορεί το άλλο σου μισό να είναι ένας άγνωστος που γνώρισες σε ένα μπαρ ή ένας άλλος που συνάντησες στο γυμναστήριο.

Αν δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε δεν είναι ο έρωτας της ζωής σου!

Focus στον εαυτό σου

Δεν μπορείς να αγαπήσεις κάποιον, αν πρώτα δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου, να καταλάβεις πως αξίζει κάποιος αν σε αγαπήσει.

Πρέπει να καταλάβεις εσένα και αυτά που θέλεις. Να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεις μέρα με τη μέρα, κάθε μέρα.

Πάντα μπορείς να μάθεις κι άλλα πράγματα για τον εαυτό σου, τι θέλεις, τι δεν θέλεις, τι μπορείς να προσφέρεις, ποια είναι τα όριά σου, πώς να αγαπάς, πώς να αποδέχεσαι και να σέβεσαι τον εαυτό σου.

Αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι και να πατάς γερά στα πόδια σου για να βρεις την αγάπη.

πώς θα βρεις τον έρωτα

Pexels

Ξεκάθαρες προθέσεις

Πρέπει να έχεις ξεκάθαρες προθέσεις. Όσο πιο ξεκάθαρες , τόσο το καλύτερο.

Πώς φαντάζεσαι τη σχέση; Τι θέλεις από αυτή τη σχέση που ψάχνεις; Θέλεις γάμο και παιδιά ή μια ρομαντική περιπέτεια; Πάρε τον χρόνο σου να το προσδιορίσεις.

Μην ξεχνάς τις προθέσεις σου στη… διαδρομή αλλά πάντα να τις υπενθυμίζεις στον εαυτό σου και να τις δείχνεις. Όσο πιο “καθαρός” είσαι, όσο πιο δυνατά είναι τα πιστεύω σου, οι ενέργειές σου και οι αποφάσεις σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να ακολουθήσεις τον στόχο σου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η αγάπη είναι η πιο σημαντική κι ελπίζουμε να την έχεις βιώσει!

Photo: unsplash/Toa Heftiba

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved