Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί κατά καιρούς τι του αρέσει πάνω σου και τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχεις στην τελική για να είσαι πιο ελκυστική. 

Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να ξέρεις τι του αρέσει πάνω σου και πέφτεις στην παγίδα να έχεις ανασφάλεια. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να σου λύσουμε αυτή την απορία. Φυσικά και ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μπορεί να στον καθένα να αρέσουν διαφορετικά πράγματα πάνω σου, όμως μερικά δεν σου περνάνε καν απ’ το μυαλό κι ήρθε η στιγμή να τα μάθεις.

Τελικά τι του αρέσει πάνω σου;

Όταν γελάς 

Αγαπάει πολύ να σε βλέπει να γελάς από καρδιάς. Ξέρεις, αυτό το γέλιο που βγαίνει από μέσα σου και σε κάνει ακόμα πιο όμορφη, όσο κι αν είσαι.

τι του αρέσει πάνω σου

Unsplash/Jeryd Gillum

Όταν είσαι ευτυχισμένη 

Όταν λάμπεις από ευτυχία κι είσαι στις καλές σου μέρες αυτό βγαίνει προς τα έξω, ακτινοβολείς, πώς να το κάνουμε;! Όταν χαίρεσαι χαίρεται κι αυτός γιατί είσαι πραγματικά καλά. Άσε που δεν γκρινιάζεις κιόλας.

Όταν περιποιείσαι τον εαυτό σου 

Μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα να σε βλέπει με τις πιτζάμες και άβαφη, όμως είναι ακόμα πιο ωραίο να ξέρει και να σε βλέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Με άλλα λόγια όταν ετοιμάζεσαι για να βγεις… μαζί του! Αφιερώνεις χρόνο έμμεσα και για τον ίδιο κι είναι κάτι που του αρέσει.

τι του αρέσει πάνω σου

Pexels

Όταν τους κάνεις κοπλιμέντα 

Και σε ποιον δεν αρέσουν στην τελική τα κοπλιμέντα;! Ειδικά αν του κάνεις που και που κανένα για τη δουλειά του ή την εξωτερική του εμφάνιση, το λατρεύει.

Γλώσσα του σώματος 

Και για να περάσουμε και στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, γιατί ίσως αυτό περιμένεις να διαβάσεις περισσότερο, ναι, ο σύντροφός σου λατρεύει τα μάτια σου, τη φωνή σου, τα μαλλιά σου, το σώμα σου, το δέρμα σου, όλα αυτά μάλλον τα ξέρεις σε γενικές γραμμές, όμως να, είναι και κάτι ακόμα. Η γλώσσα του σώματος είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και φανερώνει πολλά για σένα. Ο τρόπος που του χαμογελάς, που κάθεσαι δίπλα του, που τον αγγίζεις όλα αυτά του αρέσουν και πολύ μάλιστα και η αλήθεια είναι πως πρέπει να τους δίνεις λίγη παραπάνω σημασία που και που.

τι του αρέσει πάνω σου

Pexels

Α! Και φυσικά του αρέσει το περπάτημά σου, όταν είναι χαλαρό, ελαφρύ και αέρινο και δείχνει σιγουριά.

Διάβασε ακόμα:

10 μηνύματα που στέλνει ένας άνδρας μόνο αν είναι ερωτευμένος!

Photo: iStock