Μήπως έχεις κι εσύ οργασμό στον ύπνο σου; Ξέρουμε τι σου συμβαίνει και όλα όσα θες να ξέρεις για τον νυχτερινό οργασμό που όπως φαίνεται σου συνέβη. 

Οι περισσότεροι νομίζουν πως μόνο οι άνδρες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό στον ύπνο τους, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το φαινόμενο της ονείρωξης, δηλαδή της σεξουαλικής διέγερσης κατά τη διάρκεια του ύπνου, το λεγόμενο Sleep-gasm, συμβαίνει και στις γυναίκες. Απλά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ελάχιστα κι έτσι ο νυχτερινός οργασμός στις γυναίκες δεν είναι ευρέως γνωστός.

Αν είσαι γυναίκα κι έχεις κατά καιρούς «υγρά» όνειρα, τότε καταλαβαίνεις πλήρως ότι ο νυχτερινός οργασμός δεν είναι πλεονέκτημα μόνο των ανδρών. Ωστόσο, είναι πιο πιθανό μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό στον ύπνο της στη μέση ηλικία, χωρίς να σημαίνει ότι σε νεαρή ηλικία δεν μπορεί να έρθει, σε αντίθεση με τους άνδρες που όσο πιο νέοι τόσο πιο πολλά «υγρά» όνειρα μπορεί να έχουν.

οργασμό στον ύπνο

Unsplash/Jasper Graetsch

Φυσικά και το να έρθεις σε οργασμό την ώρα που κοιμάσαι εξαρτάται από τα όνειρά σου. Βέβαια, ίσως δεν ξέρεις πως μερικοί άνθρωποι φτάνουν ευκολότερα σε οργασμό την ώρα που κοιμούνται παρά στον ξύπνιο τους, κι αυτό γιατί τα όνειρά τους δεν είναι γεμάτα άγχος, όπως η καθημερινότητά τους.

Φυσικά και αν πριν κοιμηθείς έχεις σεξουαλικές σκέψεις, ίσως να σε βοηθήσει να έρθεις σε οργασμό ενώ κοιμάσαι.

Τέλος, το να έχεις οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου σου είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό και δεν θα πρέπει να σε κάνει να ντρέπεσαι. Έχεις φαντασιώσεις και σεξουαλικά όνειρα και καταφέρνεις να φτάσεις σε οργασμό. Πού είναι το κακό; Απλά απόλαυσέ το!

Διάβασε ακόμα:

Αυτή τη μέρα έχεις πιο έντονο οργασμό

Photo: Unsplash/Annie Spratt