Όλα όσα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι μετά την καραντίνα!

LIKE US ON FACEBOOK

Το lockdown τελειώνει και πλέον θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όπως θες τον χρόνο με τον σύντροφό σου. Όμως, τι είναι καλό να κάνει ένα ζευγάρι μετά την καραντίνα; 

Μιας και η καραντίνα τελειώνει και δε θα χρειάζεται να βγαίνεις έξω στέλνοντας SMS ή έχοντας μαζί σου βεβαίωση μετακίνησης, μπορείς να περάσεις τον χρόνο με τον σύντροφό σου όπως θες εσύ, χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, είναι και κάποια πράγματα που κάθε ζευγάρι μετά την καραντίνα είναι καλό να κάνει. Ποια είναι αυτά;

To-do list

Φτιάξε μια λίστα με τον σύντροφό σου με όσα θέλετε και οι δύο να κάνετε τώρα που τελειώνει η καραντίνα. Θα μου πεις, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τόσα πράγματα και θα καθίσετε να φτιάξετε μια λίστα;

Ναι! Με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιήσετε δημιουργικά τον χρόνο σας και θα συμφωνήσετε και οι δύο στο τι θα κάνετε, δε θα αποφασίσει δηλαδή μόνο ο ένας. Είναι ένας τρόπος για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας, ειδικά αν δουλεύετε και οι δύο.

ζευγάρι μετά την καραντίνα

Μιλήστε

Μιλήστε για τη σχέση σας, αλλά και για όλα όσα ζήσατε αυτό το διάστημα. Πώς νιώθατε, τι θέλατε να κάνετε, πώς έζησε ο καθένας σας την καραντίνα είτε μένατε μαζί αυτόν τον καιρό είτε όχι. Αν κατά τη διάρκεια της καραντίνας προέκυψαν καυγάδες και προβλήματα στη σχέση σας ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσετε!

Επιπλέον, μπορεί να μην μπορείτε να πάτε διακοπές ή για καφέ ακόμα, ωστόσο, υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα πράγματα που θα ήταν ωραίο να κάνετε οι δυο σας αυτό το διάστημα.

  • Βγείτε μαζί για περπάτημα. Κατά προτίμηση παραλιακά για να έχετε και ωραία θέα.
  • Μην σταματήσετε να κάνετε δημιουργικά πράγματα, όπως να παίζετε επιτραπέζια, χαρτιά, να μαγειρεύετε μαζί, να βλέπετε ταινίες, να κάνετε challenges και ό,τι άλλο έχετε σκεφτεί.
  • Χορέψτε και κάντε yoga. Πέρα από περπάτημα, μπορείτε να κάνετε μαζί ένα σωρό δραστηριότητες που ταυτόχρονα σας γυμνάζουν και σας διασκεδάζουν.
  • Οργανώστε ένα μακροπρόθεσμο ταξίδι. Όλο και κάπου θα θέλετε να πάτε όταν θα τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού. Μην κλείσετε ακόμα εισιτήρια μέχρι να σιγουρέψετε ότι θα μπορείτε να κάνετε αυτό το ταξίδι που τόσο θέλετε, όμως ενημερωθείτε για τον προορισμό σας και ψάξτε πληροφορίες.

Φυσικά το ζευγάρι που ήταν όλη μέρα μαζί και κανένας από τους δύο συντρόφους δεν είχε προσωπικό χώρο είναι καλό να βρει τις ισορροπίες τους. Όσες ώρες κι αν ήσασταν μαζί, ο καθένας πρέπει να κάνει πράγματα για τον εαυτό του, να δει τους φίλους του, την οικογένειά του και να κάνει όσα τον ευχαριστούν.

Διάβασε ακόμα:

Γιατί μπορεί να χωρίσεις μετά την καραντίνα;

Photos: Pexels
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved