Όλα είναι ένα ψέμα! Τελικά πόσο σεξ θέλουν οι γυναίκες;

LIKE US ON FACEBOOK

Είχες μια δύσκολη μέρα στη δουλειά κι ανυπομονείς να γυρίσεις σπίτι στη σύντροφό σου, να φάτε, ν’ αράξετε παρέα και φυσικά να κάνετε σεξ για να κλείσει η μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! Αμέσως σκέφτεσαι, όμως, «ωωω είναι καθημερινή και μπορεί να είναι κουρασμένη…!».

Όλοι οι άντρες απορούν πόσο σεξ θέλουν οι γυναίκες και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μια γυναίκα είναι ικανοποιημένη ακόμα και με πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Ψέμα! Οι γυναίκες θέλουν πολύ περισσότερο σεξ απ’ ό,τι νομίζεις κι έχουμε αποδείξεις.

Έχουμε δει σε πολλές κινηματογραφικές σκηνές τον σύζυγο να παρακαλάει τη γυναίκα του για λίγο σεξ και η εικόνα που έχουμε για τη σχέση της γυναίκας με το σεξ τελικά είναι πολύ λάθος!

Μια νέα έρευνα, όμως, δείχνει ότι είναι πιο πιθανό ένας άντρας να πει «όχι» στο σεξ επειδή είναι στρεσαρισμένος και κουρασμένος απ’ τη δουλειά παρά μια γυναίκα!

Η ιδέα ότι οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ απ’ τις γυναίκες είναι απλά ένας μύθος που έχει πλαστεί πολύ καλά εδώ και χρόνια κι έχει μπει μέσα στο κεφάλι μας, χωρίς, όμως, τελικά να έχει κάποια βάση.

Μπορεί η νέα έρευνα να λέει ότι οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ απ’ ό,τι νομίζουμε, όμως, και πάλι φίλε άντρα και φίλη γυναίκα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές πρέπει να θυμάσαι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.

πόσο σεξ θέλουν οι γυναίκες

iStock

Εάν εσύ και ο σύντροφός σου είστε χαρούμενοι, άνετοι μεταξύ σας, έχετε καλή χημεία και είστε ικανοποιημένοι με την συχνότητα και την ποσότητα του σεξ που κάνετε, τότε όλα είναι όμορφα και ρόδινα!

Εάν κάποιος απ’ τους δύο δεν είναι ευχαριστημένος, μπορεί απλά να το συζητήσει!

Φυσικά και υπάρχουν στιγμές που ένας απ’ τους δυο έχει περισσότερο όρεξη, αλλά απ’ τη στιγμή που είστε ειλικρινείς μεταξύ σας, δεν χρειάζεται να δηλητηριάζετε το μυαλό σας με αρνητικές σκέψεις που δεν έχουν καμία βάση.

Αν θέλεις να κάνεις σήμερα σεξ με τη σύντροφο σου, απλά δείξτης το, χωρίς να σκέφτεσαι ότι δεν θα θέλει. Το ίδιο ισχύει και για σένα φίλη αναγνώστρια που πολλές φορές αποθαρρύνεσαι και δεν κάνεις την πρώτη κίνηση!

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι στάσεις του σεξ που μισούν οι γυναίκες

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved