Χείλη, εσωτερικό των μηρών, στήθος… γνωρίζεις πως αυτές είναι ερωτογενείς ζώνες, σημεία στο σώμα που αν κάποιος τα αγγίξει με τον σωστό τρόπο, τότε σε διεγείρει. Ποιες είναι, όμως, οι κρυφές ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες;

Οι παραπάνω θεωρούνται ερωτογενείς γιατί το δέρμα είναι πιο λεπτό, συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα και υπάρχει υψηλή συγκέντρωση νευρικών απολήξεων. Παράλληλα, ο εγκέφαλος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς αν ο σύντροφός σου έδινε προσοχή σε αυτά τα σημεία κι ένιωσες όμορφα, το μυαλό το θυμάται και θα νιώθει πάντα όμορφα με τα συγκεκριμένα σημεία.

Αλλά οι συγκεκριμένες “ζώνες” δεν είναι οι μοναδικές. Στην πραγματικότητα, όλο το σώμα έχει ορισμένα σημεία ευχαρίστησης που μπορείς να ενεργοποιήσεις με τον σύντροφό σου.

Ποιες είναι οι κρυφές ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες;

Πίσω απ’ το αυτί

Το δάγκωμα στον λοβό του αυτιού είναι γνωστή και δοκιμασμένη κίνηση. Την επόμενη φορά ζήτησε απ’ τον σύντροφό σου να δώσει περισσότερη προσοχή στο πίσω μέρος του αυτιού. Το δέρμα εκεί είναι εξαιρετικά πολύ λεπτό και όπως και οι άλλες περιοχές του σώματος που περιλαμβάνουν τις πέντε αισθήσεις, είναι ένα σημείο νεύρων.

Αυτός ο μικρός χώρος, μπορεί να κάνει θαύματα.

ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες

Photo: Unsplash/Jeremy Bishop

Πίσω απ’ τον λαιμό

Οι περισσότεροι δίνουν σημασία στον λαιμό και όχι στο πίσω μέρος του. Το σημείο, το οποίο κρύβεται απ’τα μαλλιά σου και δεν το αγγίζουν τόσο πολύ. Το σημείο, όμως, όπου τελειώνει η γραμμή των μαλλιών και ξεκινά η πλάτη, είναι ένα σημείο διέγερσης.

Ένα απαλό χάδι σε αυτό το σημείο και μερικά φιλιά, μπορεί να σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και να σε προετοιμάσουν για την ερωτική πράξη.

Και φυσικά, η πλάτη τα απαλά χάδια και τα φιλιά στο σημείο, μπορεί επίσης, να συνεχίσουν το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο!

Παλάμη του χεριού

Το να κρατάς το χέρι κάποιου δείχνει σύνδεση και οικειότητα. Αλλά τα χέρια αποτελούν επίσης, μια ερωτογενής ζώνη, ειδικά το μαλακό, πλούσιο σε νεύρα κέντρο της παλάμης.

Τα απαλά αγγίγματα από το κέντρο προς το εξωτερικό της παλάμης, θα σε διεγείρουν και στη συνέχεια θα μπορείς να τον καθοδηγήσεις στο σημείο που θέλεις.

Μην την υποτιμάς την παλάμη λοιπόν!

ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες

Photo: Pexels

Κάτω μέρος του ποδιού

Η πατούσα είναι ένα σημείο που σε κάνει να γαργαλιέσαι.  Αλλά τα νεύρα στο σημείο είναι αυτά που το μετατρέπουν σε ερωτογενή ζώνη.

Και σύμφωνα με τις αρχές της ρεφλεξολογίας, τα πέλματα περιέχουν σημεία πίεσης που αντιστοιχούν σε διαφορετικές περιοχές του σώματος και μπορούν να οδηγήσουν σε διέγερση.

Επομένως, αυτό που μένει είναι να το δοκιμάσετε μαζί με τον σύντροφό σου.

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχουν 11 είδη οργασμών και μπορείς να τους βιώσεις όλους!

Photo: Unsplash/Annie Spratt