Οι πιο παράξενοι τρόποι για να ανεβάσεις τη λίμπιντο σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Κάθε βδομάδα βγαίνει κάποια έρευνα που σου λέει πως θα ενισχύσει τη λίμπιντο σου. Μερικά από τα ευρήματα των ερευνών έχουν νόημα κάποια άλλα όμως είναι αρκετά περίεργα!

Ψάξαμε και σου βρήκαμε ποιοι είναι οι πιο παράξενοι τρόποι για να ανεβάσεις τη λίμπιντο σου σε περίπτωση που έψαχνες κάποιον τρόπο να αυξήσεις την ερωτική σου διάθεση και δεν μπορούσες να βρεις!

Δες κάποιο βαρετό πρόγραμμα στη τηλεόραση!

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους κάνουν διπλάσιο σεξ σε σχέση μ’ εκείνους που δεν έχουν τηλεόραση! Φυσικά, το 37% των συμμετεχόντων παραδέχθηκαν πως βοηθούσαν οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου αλλά το 29% είπαν ότι έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια ενός βαρετού προγράμματος στη τηλεόραση!

Πάρε αύξηση!

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Manpower με πάνω από 6.000 συμμετοχές ανδρών και γυναικών από την Ελλάδα και ερευνούσε το πόσο συχνά έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στη συνέχεια, εξέτασαν πόσα κέρδιζαν. Το συμπέρασμα της μελέτης ήταν πως οι άνθρωποι που κέρδιζαν 5% περισσότερο από ό, τι οι άλλοι έκαναν σεξ τέσσερις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα. Από ό,τι φαίνεται το να ξέρεις ότι δεν έχεις να σκέφτεσαι τους λογαριασμούς σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες.

Μη βάλεις άρωμα!

Μια βρετανική έρευνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες ελκύονταν από άνδρες που μύριζαν πετρέλαιο, μπογιά, μελάνι του εκτυπωτή ή δέρμα. Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες ήταν πιο ελκυστικές όταν μύριζαν κραγιόν, λοσιόν για μωρά ή ψητό κρέας. Ναι, ψητό κρέας! Όντως είναι περίεργο και εμείς μείναμε άναυδοι!

Φάε αβοκάντο!

Αποδεικνύεται ότι το αβοκάντο έχει αφροδισιακές επιπτώσεις που θα αλλάξει τη σαλάτα σου από ένα βαρετό πιάτο και θα την κάνει το πιάτο που θα ανυπομονείς να φας!

Βάλε το κόκκινο στην ντουλάπα σου

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν άνδρα, τότε ήρθε η ώρα να βρεις τη δική σου εκδοχή του φορέματος της Jessica Rabbit. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνδρες βαθμολογούσαν τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ως πιο ελκυστικές και πιο σέξι.

Πιες κόκκινο κρασί

Αυτό σίγουρα θα είναι δύσκολο για τους λάτρεις του λευκού κρασιού αλλά αποδεικνύεται πως το κόκκινο κρασί ανεβάζει τη λίμπιντο σου. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine βρήκε ότι οι γυναίκες που πίνουν κόκκινο κρασί έχουν μεγαλύτερη όρεξη για σεξ και είναι πιο ελκυστικές στους άνδρες από ότι οι γυναίκες που προτιμούν οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο ποτό.

Διάβασε βιβλία!

Μην ανοίξεις τις 50 αποχρώσεις του γκρι… δεν εννοούμε τέτοια βιβλία! Η Dr Suzan Kellogg, ιατρική σεξολόγος, προτείνει τη βιβλιοθεραπεία, η οποία προωθεί τη σεξουαλική συμπεριφορά μέσα από την ανάγνωση.

Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι όσο λειτουργεί η φαντασία αυξάνεται η ντοπαμίνη και η τεστοστερόνη, έτσι η βιβλιοθεραπεία μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο σε πολλαπλά επίπεδα για μια γυναίκα που βιώνει χαμηλή σεξουαλική ορμή!

Ίδρωσε!

Είναι αηδιαστικό, αλλά είναι αλήθεια. Οι γυναίκες διεγείρονται από τον ιδρώτα των ανδρών. Η μυρωδιά του στην πραγματικότητα αυξάνει το επίπεδο της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, σύμφωνα με μια μελέτη.

Διαβάστε ακόμα:

Το πρόβλημα που καταστρέφει την ερωτική σου ζωή και πρέπει να το λύσεις ASAP

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved