Ποιος είπε ότι το σεξ πρέπει να είναι φωνακλίδικο για να είναι καλό; Εμείς, τους διαψεύδουμε και βρήκαμε τις πιο αθόρυβες στάσεις στο σεξ για να μην ξυπνήσεις τον γείτονα και για να το απολαύσεις!

Υπάρχουν αθόρυβες στάσεις στο σεξ; Μπορεί αρχικά να ακούγεται άβολο και λίγο αμήχανο (σεξ χωρίς μουσική και λίγες φωνές;), αλλά ναι το αθόρυβο έχει μια άλλη αίσθηση και σε βοηθά να συνδεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου.

Και υπάρχουν αυτές οι αθόρυβες στάσεις στο σεξ για να μην ακούς ακόμη πιο περίεργους θορύβους και γίνει το σκηνικό ακόμη πιο αμήχανο.

Οι αθόρυβες στάσεις στο σεξ για σένα κι εκείνον

Κουταλάκι

αθόρυβες στάσεις στο σεξ

Η στάση κουταλάκι ή αλλιώς spooning είναι λίγο, πολύ γνωστή σε όλους. Είσαι ξαπλωμένη στο πλάι στο κρεβάτι ή στον καναπέ και ο σύντροφός σου είναι από πίσω.

Σε αυτή τη στάση και οι δύο έχετε τα χέρια σας ελεύθερα για αξίζετε τις ερωτογενείς ζώνες ο ένας του άλλου, λαιμός, κλειτορίδα, στήθος.

Η στάση για αυτούς που βαριούνται

αθόρυβες στάσεις στο σεξ

Για να ξεκουράσεις λίγο τον σύντροφό σου που μπορεί να είναι κουρασμένος, αυτή η στάση είναι ιδανική. Ο σύντροφός σου κάθεται και ακουμπάει την πλάτη του στον τοίχο. Εσύ είσαι από πάνω και έχετε την ιδανική στάση.

Με αυτήν την κίνηση έχετε eye contact και όλα γίνονται αθόρυβα και αισθησιακά.

Spoon facing

αθόρυβες στάσεις στο σεξ

Μην μπερδεύεσαι δεν είναι η απλή ιεραποστολική. Τα σώματα σας ακουμπούν και είναι σε απόλυτη ερμηνεία ενώ είστε face to face. Ξεκινάτε σιγά και σταθερά και φυσικά… αθόρυβα.

Εν τω μεταξύ έχετε άμεση επαφή και μπορείτε να βάλετε και τα φιλιά φυσικά μέσα στο παιχνίδι!

Ιεραποστολική

αθόρυβες στάσεις στο σεξ

Όλοι έχουν ξεκινήσει από αυτή τη στάση και όλοι τη γνωρίζουν με κλειστά τα μάτια. Και είναι και η πιο ήσυχη στάση, ενώ μπορείς για να το κάνεις πιο kinky να κλείσεις και το στόμα της συντρόφου!

Οι αθόρυβες στάσεις στο σεξ είναι αρκετές και θα σας φέρουν πιο κοντά. Κάντε την ησυχία απόλαυση και όχι αμηχανία. Και άλλες φορές μπορείτε απλώς να εκφράζεστε με όποιον τρόπο θέλετε!

Δες και ποιες είναι οι στάσεις που μισούν οι γυναίκες!

Διαβάστε επίσης:

Η πιο δημοφιλής στάση στο σεξ είναι αυτή (tips για να την κάνεις καλύτερη)!