Οι άβολες στιγμές σε μια σχέση που την κάνουν καλύτερη!

LIKE US ON FACEBOOK

Για ένα νέο ζευγάρι είναι αρκετές οι άβολες στιγμές στη σχέση. Όμως, αυτές είναι οι στιγμές που μπορεί να προχωρήσουν τη σχέση μπροστά.

Όταν βρίσκεσαι, βέβαια, σε μια μακροχρόνια σχέση γνωρίζεις τον άλλο καλύτερα και τον καταλαβαίνεις πιο άμεσα. Υπάρχουν και κάποια άβολα πράγματα σε μια σχέση, που την κάνουν καλύτερη και σε κάνουν να εξοικειωθείς πιο γρήγορα με τον άνθρωπό σου.

Τι άβολο κάνεις με το σύντροφό σου και τελικά σας φέρνει πιο κοντά;

Μιλάτε άνετα για τους πρώην σας

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις άνετα για τις προηγούμενες σχέσεις σου, γιατί δείχνεις ότι τις έχεις ξεπεράσει κι έχεις προχωρήσει παρακάτω. Επίσης, είναι πολύ όμορφο να νιώθεις άνετα με τον σύντροφό σου, ώστε να μπορείς να κάνεις ανοιχτά μια τέτοια συζήτηση. Είναι απαραίτητος παράγοντας για να διατηρηθεί μια σχέση το να νιώθεις πως ο άνθρωπός σου είναι και φίλος σου.

Συζητάτε για τη σχέση σας

άβολα πράγματα σε μια σχέση

unsplash/ Gül Kurtaran

Άβολο και ταυτόχρονα υπέροχο είναι το να συζητάς με το σύντροφό σου για το πώς βλέπει ο καθένας σας τη σχέση σας. Το να είστε ξεκάθαροι για το πώς βλέπετε τη σχέση σας είναι αυτό που θα σας οδηγήσει σε ένα ευτυχισμένο και μακρύ μέλλον.

Γνωρίζετε ο ένας την οικογένεια του άλλου

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο βολικό το να γνωρίζεις τους γονείς του άλλου, αλλά είναι κάτι που δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τη σχέση σας. Η αλήθεια είναι πως συνήθως όταν θέλει να γνωρίσει τους γονείς σου, τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν αναφέρομαι σε γάμο. Το πιο άβολο είναι η παύση που δημιουργείται μερικές φορές, όμως αν υπάρχει καλή θέληση ξεπερνιέται εύκολα.

Ροχαλητό

άβολα πράγματα σε μια σχέση

Πόσο αστείο και ταυτόχρονα άβολο είναι το να ροχαλίζει κάποιος; Άβολο, φυσικά, είναι μόνο για αυτόν που ροχαλίζει, γιατί ο άλλος είτε έχει βάλει τα γέλια, είτε κάνει τεράστιες προσπάθειες για να κοιμηθεί. Σκέψου, όμως, πόση πλάκα θα ‘χει να το συζητάτε το επόμενο πρωί!

Μπάνιο

Και υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που θες να πας στο μπάνιο και το δωμάτιο δεν έχει καλή ηχομόνωση. Για να μην σχολιάσω τα δωμάτια στα ξενοδοχεία, που ακούγονται τα πάντα από την τουαλέτα. Κι, όμως, αν και άβολο είναι και αστείο το να προσπαθείς να κρύψεις τους ήχους του μπάνιου, ανοίγοντας τη βρύση, ενώ ο άλλος δεν έχει κανένα πρόβλημα στην πραγματικότητα με αυτούς τους ήχους, αλλά εσύ ακόμα ντρέπεσαι.

Κοιτιέστε στα μάτια

άβολα πράγματα σε μια σχέση

Σκέψου πώς ένιωθες τις πρώτες μέρες της σχέσης σας, που με το ζόρι κοιταζόσασταν στα μάτια και μετά από 6 δευτερόλεπτα κατέβαζες το βλέμμα σου. Όταν ένα ζευγάρι μπορεί να κοιταχτεί στα μάτια να ντραπεί, λέγοντας αλήθειες, τότε η οικειότητα έχει επιτευχθεί.

Διάβασε ακόμα:

Έχεις σκεφτεί ποτέ το… πρωινό σεξ πριν τη δουλειά; Σκέψου το!

Photo: Freepik
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved