Κι ενώ πολλά ζευγάρια του Hollywood και όχι μόνο παίρνουν διαζύγιο το ένα μετά το άλλο, ο Tom Hanks και η Rita Wilson είναι παντρεμένοι εδώ και 31 χρόνια. Ποιο είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο;

Tom Hanks και Rita Wilson έχουν περάσει πολλά μαζί αλλά η αγάπη τους γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Πώς γίνεται…. θα αναρωτιούνται πολλοί. Ποιο είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο;

“Κλέψαμε” μερικά μυστικά απ’ τον γοητευτικό ηθοποιό που ίσως να βοηθήσουν και τη δική μας ζωή.

Ποιο είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο;

Μην παντρευτείς πριν τα 30

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Volunteers το 1985. Οι δυο τους είχαν μια ρομαντική σχέση αλλά ο Hanks είχε ήδη μια γυναίκα και δύο παιδιά και η Wilson είχε έναν αρραβωνιαστικό!

Αφού είχαν 3 χρόνια κρυφή σχέση, ο Tom Hanks χώρισε και έκανε πρόταση στην Wilson. Όπως έχει πει ο ίδιος, βιάστηκε στον πρώτο του γάμο επειδή ήταν νέος και εργαζόταν όλη την ώρα. Θεωρεί πως ένας αληθινός γάμος έρχεται μετά από μια συνειδητή απόφαση. «Μην παντρευτείς πριν τα 30 σου», λέει ο ηθοποιός.

Μάθε τον σύντροφό σου ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις

Ο Tom Hanks ήταν Καθολικός και η Wilson ήταν Ελληνίδα Ορθόδοξη. Και καθώς ο Hanks γνώριζε πόσο σημαντική ήταν η θρησκεία για την σύζυγό του, την άλλαξε και έγινε Ορθόδοξος, πριν παντρευτούν, δείχνοντας έτσι και τον σεβασμό του στην οικογένειά της.

Υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια μαζί, το ζευγάρι έχει περάσει πολλά αλλά πάντα ο ένας υποστηρίζει τον άλλον. Το 1994, όταν ο Hanks κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ, ήταν στη σκηνή και ευχαρίστησε τη σύζυγό του, λέγοντας “είμαι εδώ μόνο και μόνο επειδή η γυναίκα με την οποία ζω τη ζωή μου μου δείχνει τι είναι αγάπη, καθημερινά!”.

Το 2015, η Wilson διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με καρκίνο του μαστού. Φοβήθηκε για την αντίδραση του συζύγου της και το γεγονός πως αυτό θα επηρεάσει τη σχέση τους. Αλλά ο ηθοποιός της έδειξε όλη την υποστήριξη και την φροντίδα και αυτό τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Κάνε μικρά και όμορφα πράγματα για τον άλλο

Ο Hanks και η Wilson ταξιδεύουν πολύ. Έχουν πάει σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου. Παράλληλα, η Wilson ταξιδεύει με τον Hanks σε διάφορες πόλεις όταν χρειάζεται για τις ανάγκες της δουλειάς.

Και ακόμη μετά από πολλά χρόνια γάμου, κάνουν μικρές και όμορφες κινήσεις ο ένας για τον άλλον.

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη. Συχνά της αφήνω σημειώματα στο κινητό ή κάπου στην κουζίνα. Της εύχομαι να έχει μια υπέροχη μέρα. Τις στέλνω φωτογραφίες όταν δεν είναι μαζί μου, κάθε στιγμή της ημέρας μου. Νομίζω της αρέσει

Να τον αγαπάς για αυτό που είναι

Ο Hanks και η Wilson εκτιμούν τα πράγματα που ζουν μαζί καθώς κάνουν την αγάπη τους πιο δυνατή. «Αυτή η γυναίκα με αγαπούσε όταν ήμουν αδύνατος και με αγαπούσε και όταν πήρα κιλά. Με αγαπούσε καραφλό, με αγαπούσε και με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπά και το ξέρω. Είμαι πολύ τυχερός», έχει δηλώσει ο Tom Hanks.

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι πριν κοιμηθεί για να είναι ευτυχισμένο!