Μύθος ότι η σχέση από απόσταση δεν μπορεί να λειτουργήσει. Σου έχουμε τους τρόπους

LIKE US ON FACEBOOK

Η σχέση από απόσταση είναι πολύ δύσκολο να πετύχει και να στηριχθεί σε γερές βάσεις. Πολλοί άνθρωποι μάλιστα «φοβούνται» να κάνουν ένα τέτοιου είδους σχέση διότι η θεωρία αναφέρει ότι «η απόσταση χωρίζει». Τι γίνεται, όμως, αν ερωτευτείς; Εγκαταλείπεις χωρίς να προσπαθήσεις; Αν είσαι από τους θαρραλέους σίγουρα δεν θα θες να κάνεις κάτι τέτοιο.

«Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο σοφός λαός, αλλά ίσως σε αυτή την περίπτωση δεν είναι και τόσο σοφός. Αν θες να πετύχει η σχέση από απόσταση θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Αν πετύχει, όμως, θα έχεις κερδίσει μια σχέση ζωής, που πολλοί θα ζηλεύουν. Πώς να κάνεις μια σχέση από απόσταση να λειτουργήσει; Είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις.

Είναι εύκολο να ενδώσεις σε κάποιον πειρασμό ή απλά να εγκαταλείψεις την σχέση σου με έναν άνθρωπο που έχετε μεγάλη απόσταση. Και δεν μιλάω για την ψυχική απόσταση, αλλά την σωματική. Ενώ υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που υπάρχουν στην σχέση από απόσταση, όπως είναι η ελευθερία και ο χρόνος να ακολουθήσεις τα όνειρά σου και τα θέλω σου, καθώς και ότι έχεις την ανεξαρτησία σου, για να την κρατήσεις θα πρέπει να υιοθετήσεις κάποιες συνήθεις έτσι ώστε να κρατήσεις την αγάπη σας ζωντανή. Σίγουρα, αν αγαπάς τον σύντροφό σου δεν θα θες να μπει σε κάποιον πειρασμό ή να σε βαρεθεί.

Συχνή επικοινωνία

Κάθε πρωί, στείλε στον σύντροφό σου ένα όμορφο μήνυμα όπου να τον καλημερίζεις και να του μιλάς όμορφα. Στείλε του ένα όμορφο μήνυμα πριν κοιμηθείς. Κάντου έκπληξη στην διάρκεια της ημέρας με ένα φωνητικό μήνυμα. Αυτές οι μικρές κινήσεις είναι ένας τρόπος να κρατήσεις ζωντανή την σχέση σου και να σας κάνει να ανυπομονείτε να βρεθείτε από κοντά.

πώς να κάνεις μια σχέση από απόσταση

Γράψε ένα γράμμα

Όχι, δεν μιλάμε για ηλεκτρονικό γράμμα, μιλάμε για κανονικό γράμμα. Πιστεύω ακράδαντα ότι το γράμμα είναι μια από τις πιο ερωτικές συνήθειες που υπήρχαν στο παρελθόν, και ότι υπάρχει η ανάγκη να την επαναφέρουμε στην μόδα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να διαβάζεις μια χειρόγραφη επιστολή στον εραστή σου. Πάρε χρόνο για να γράψεις ένα γράμμα στον εραστή σου λέγοντάς του πόσο τον εκτιμάς και πως δεν μπορείς να περιμένεις να τον δεις και πάλι από κοντά. Γράψε, επίσης, τα πράγματα που σκοπεύεις να κάνεις μαζί του στο εγγύς μέλλον.

πώς να κάνεις μια σχέση από απόσταση

Sexting

Για να αποφύγετε και οι δύο σας τους πειρασμούς, θα πρέπει να βάλετε το sexting στην ζωή σας. Εντάξει, το να στείλεις σέξι φωτογραφίες ή βίντεο δεν είναι κάτι που θα σου το προτείναμε, εκτός και αν είσαι 100% σίγουρη ότι αυτά θα μείνουν μεταξύ σας. Επίσης, έχει εξελιχθεί τόσο πολύ η τεχνολογία που υπάρχουν πολλές δικλίδες αυτά τα μηνύματα να μείνουν μεταξύ σας. Υπάρχει δυνατότητα «αυτοκαταστροφής» μηνυμάτων μετά από ένα χρονικό πλαίσιο, χωρίς να μπορεί ο άλλος να τα κάνει screenshot και να τα αποθηκεύσει.

Με το sexting, μπορείς να διατηρήσεις την επιθυμία σε πολύ υψηλά επίπεδα για όταν θα ξαναβρεθείτε.

πώς να κάνεις μια σχέση από απόσταση

Κάνε δώρα που έχουν συναισθηματική αξία

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο και ακριβό. Θα έχεις ήδη καταλάβει ότι ακόμα και αν σου δώσει απλά την ζακέτα του θα είναι αρκετό για να τον θυμάσαι. Είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε. Θα μπορούσες, επίσης, να το πας ένα βήμα παραπέρα αν έχεις την οικονομική ικανότητα.

πώς να κάνεις μια σχέση από απόσταση

Κάντε μελλοντικά σχέδια

Είναι υπέροχο όταν έχετε κάτι να περιμένετε να γίνει στο μέλλον, όπως είναι ένα ταξίδι. Θα μπορούσατε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όπου θα είστε μαζί και θα απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να ξαναβρεθείτε και να ανανεώσετε την σχέση σας.

Διαβάστε επίσης:

Η συμβουλή που κανείς δεν τολμάει να σου δώσει και είναι πολύ σημαντική

Credits: Unsplash
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved