Οι μύθοι που ξεκινάς να πιστεύεις όταν τα ξαναβρίσκεις με τον πρώην σου

LIKE US ON FACEBOOK

Όταν τα ξαναβρίσκεις με τον πρώην σου, περνούν διάφορες σκέψεις απ’ το μυαλό σου και θεωρείς πως όλα πλέον θα είναι ρόδινα, αφού είσαι ξανά μ’ έναν άνθρωπο που ζήσατε ένα όμορφο love story, σ’ αγαπάει και σε ξέρει.

Μήπως, όμως, τρέφεις αυταπάτες; Αυτοί είναι οι συχνότεροι μύθοι που τείνουμε να πιστεύουμε όταν επανασυνδεόμαστε με τον πρώην μας!

Αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά

Ο κόσμος αλλάζει, επομένως θα είναι διαφορετικά… αλλά πιθανότατα προς το χειρότερο! Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι σύντροφοι που ξαναείναι μαζί δίνουν λιγότερη σημασία στα θετικά της σχέσης τους και τείνουν να επικεντρώνονται στα αρνητικά. Σπάνια επιχειρούν να διορθώσουν ό,τι έχει χαλάσει και λατρεύουν να θυμούνται τα παλιά τους παράπονα.

Έχει αλλάξει τελείως

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα και χωρίς λόγο. Για να σταματήσουν ακόμα και την πιο ασήμαντη συνήθειά τους, χρειάζεται μια δυνατή και ειλικρινής θέληση, ένα κίνητρο, αυτοπεποίθηση και χρόνο. Τα είχε όλα αυτά ο πρώην σου;

Κανείς δεν με ξέρει καλύτερο από εκείνον

Έχεις δίκιο. Περάσατε πολύ καιρό μαζί. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι γνωρίζει ο ένας τον άλλον τόσο καλά, δεν σας αποθάρρυνε απ’ το να χωρίσετε! Μήπως αυτός ήταν ο λόγος του χωρισμού σας; Πάντα πρέπει να υπάρχει λίγο μυστήριο στις σχέσεις!

Δεν θα βρω κανέναν καλύτερο

Το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο στην άλλη πλευρά του φράχτη. Απλά δεν θέλεις να δεις τα θετικά στοιχεία του νέου σου αγοριού, επειδή η νέα σου σχέση σε βγάζει έξω απ’ τη «ζώνη ασφάλειάς σου».

Δεν είναι τέλειος, αλλά είναι δικός μου!

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ πιο ευαίσθητος στο να χάνει, παρά στο να κερδίζει! Το ίδιο ισχύει και με μια σχέση. Ρώτα τον εαυτό σου τι είναι καλύτερο: Να ζεις ευτυχισμένη με το καλύτερο match σου ή δυστυχισμένη, αλλά με τον «δικό σου» σύντροφο;

Δεν έχω χρόνο για ραντεβού

Το να γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους, διευρύνει τους ορίζοντές σου. Περίπου το 17% των γάμων στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο έγιναν μεταξύ συντρόφων που γνωρίστηκαν σε dating sites!

Προς το παρόν είμαστε φίλοι και βλέπουμε πώς θα πάει

Μια φιλία ανάμεσα σε πρώην συντρόφους είναι μειωμένης ποιότητας. Τέτοιες σχέσεις δεν βασίζονται στα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη καθώς πάντα υπάρχει η έλξη και ο ερωτισμός.

Ήπιατε πολύ, φιληθήκατε και τώρα μπορείτε να γυρίσετε μαζί σπίτι

Το 43% των γυναικών και το 47% των ανδρών κοιμούνται με τους πρώην τους. Αν σου συμβεί, απλά θυμήσου ότι η δική σου περίπτωση δεν είναι μοναδική κι αυτός δεν είναι λόγος ν’ αρχίσεις ξανά μια ραγισμένη σχέση. Μην μπεις στον πειρασμό για συχνό σεξ με τον πρώην σου, γιατί απλά σε κρατάει πίσω.

Κανείς δεν είναι τέλειος

Ναι, κανείς δεν είναι τέλειος. Ποιος θα το ήθελε άλλωστε; Απλά χρειάζεται ν’ αγαπιέστε και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον. Χωρίσατε όχι επειδή κάποιος από εσάς δεν ήταν τέλειος, απλά δεν ήσασταν ο ένας για τον άλλον. Αποδέξου το και προχώρα.

Ο πρώην μου δεν θα μ’ αφήσει μόνη μου

Μετά από έναν χωρισμό, ο ένας απ’ τους δύο συντρόφους ξεκινάει να επιχειρεί εκ νέου επικοινωνία. «Αυτό είναι αγάπη» σκεφτόμαστε, «δεν μπορεί να με ξεχάσει». Ναι, ή απλά η ανάγκη του να έχει τον απόλυτο έλεγχό σου ακόμα και τώρα!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved