Για ορισμένες γυναίκες το να έχουν έναν οργασμό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση είναι αρκετό για να τις κάνει να ευχαριστούν για την τύχη τους!

Αλλά μπορεί να σε φέρουμε προ εκπλήξεως αν σου πούμε ότι αν έχεις έναν οργασμό, τότε μπορείς να βιώσεις και άλλους τον έναν μετά τον άλλο ή πολύ απλά αυτό που ονομάζουμε πολλαπλούς οργασμούς.

Γι’ αυτό μην προσπαθείς να βρεις τον λόγο που δεν βιώνεις πολλαπλούς οργασμούς γιατί η απάντηση βρίσκεται στην ερώτηση “γιατί δεν μπορείς να βιώσεις έναν οργασμό”.

Έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν έχουν δείξει όταν βιώσεις έναν οργασμό, χρειάζεσαι κατά μέσο όρο 1-2 λεπτά για να βιώσεις τον δεύτερο.

Οι περισσότεροι γυναικείοι οργασμοί που έχουν καταγραφεί είναι 134 μέσα σε 60 λεπτά!

Παρόλο που όλες οι γυναίκες είναι ικανές να βιώσουν 5-7 οργασμούς, η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότερες δεν το καταφέρνουν γιατί είτε ο σύντροφός τους δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή είτε διότι οι ίδιες δεν το επικοινωνούν με το ταίρι τους.

Πώς θα χαρίσεις στη σύντροφό σου πολλαπλούς οργασμούς;

Αύξησε την ένταση

Το να φτιάξεις το απαραίτητο mood για να ξεκινήσει το σεξ είναι το πρώτο βήμα και το ξέρεις. Από εκεί και πέρα για να καταφέρεις να της χαρίσεις πολλαπλούς οργασμούς θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα παραπάνω. Αύξησε την ένταση, μην είσαι flat κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί έτσι θα είναι flat κι όλη η σεξουαλική πράξη! Όταν φθάσει στον πρώτο οργασμό μην σταματήσεις, συνέχισε μέχρι να της δώσεις τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Δώσε χρόνο αλλά μην σταματάς το παιχνίδι

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να χαλαρώσουν λίγο μετά τον πρώτο οργασμό, καλό είναι να μην υπερχαλαρώσεις κι εσύ! Άστην για λίγο να ηρεμήσει αλλά μην σταματήσεις το παιχνίδι εντελώς. Μπορείς να συνεχίσεις τα χάδια και τα φιλιά στα κατάλληλα σημεία για να την ανάψεις ξανά και να μπορέσεις να επιτύχεις τον στόχο σου!

Ανάλαβε ξανά δράση

Μετά το διάστημα ηρεμίας, όπου σου είπαμε ότι μπορείς να συνεχίσεις διακριτικά το παιχνίδι με χάδια και φιλιά ενώ της δίνεις τον χρόνο της να χαλαρώσει, ανάλαβε ξανά δράση. Όταν μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό, η περιοχή των γεννητικών της οργάνων αιματώνεται και αυτό δεν σταματάει απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Έτσι, μπορείς να συνεχίσεις κατεβαίνοντας εκεί κάτω και να ξεκινήσεις με απαλές κινήσεις γύρω απ’ την κλειτορίδα της και να την προετοιμάσεις για έναν ακόμα γύρο σεξ γεμάτο πάθος!

Διάβασε ακόμα:

Τα τέσσερα βήματα για να της χαρίσεις πολλαπλούς οργασμούς