Ναι, καλά διάβασες. Σήμερα, 13 Φεβρουαρίου, γιορτάζουν οι άπιστοι, άντρες και γυναίκες. Είναι η Mistress Day, η Ημέρα της Ερωμένης δηλαδή ενώ αύριο γιορτάζουν οι ερωτευμένοι… χμμμ!

Εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορεί μία εικόνα στα social που αναρωτιέται ο δημιουργός της αν αύριο, Valentine’s Day, θα βγουν οι άνδρες με τις ερωμένες ή με τις συντρόφους. Ε, εμείς έχουμε την απάντηση! Σήμερα γιορτάζουν οι άπιστοι, αύριο οι ερωτευμένοι καθώς σήμερα είναι η επική Mistress Day!

Όσοι ζουν κρυφά πάθη, τρέχουν να αγοράσουν δώρα για τον παράνομο έρωτά τους, ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά με ρομαντικό δείπνο, διανυκτέρευση σε πανάκριβη σουίτα ή κανονίζουν να πάνε ένα ταξιδάκι.

Ανυπομονούν για αυτή την ημέρα και μάλιστα το 73% των άπιστων σχεδιάζει τον εορτασμό με το παράνομο ταίρι τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων AshleyMadison.com σε 17.392 μέλη.

Όλα αυτά προκαλούν μια αύξηση περίπου 51% σε μηνύματα στην ιστοσελίδα από τις 9 έως τις 13 Φεβρουάριου.

Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσεις σε περίπτωση που το δικό σου νόμιμο, επίσημο -όπως θέλεις πες το- ταίρι σού πει ότι απόψε δε θα βρεθείτε, επειδή έχει κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, άρρωστη τη θεία του ή κάποια άλλη δικαιολογία. Πρέπει;

Διάβασε επίσης:

Το απαράδεκτο νέο dating trend που ευχόμαστε όλοι να μην υπήρχε