Οι millennials προτιμούν το τρίο περισσότερο από ποτέ!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα δεδομένα στις σχέσεις και στις σεξουαλικές προτιμήσεις των millennials φαίνεται πως έχουν αλλάξει κατά πολύ. Στους νέους μάλλον, αρέσουν οι μπερδεμένες καταστάσεις και πλέον δεν το λέμε εμείς αλλά το λέει η επιστήμη.

Μια νέα μελέτη αναφέρει πως οι νέοι έχουν στο μυαλό τους το τρίο!
Ερευνητές απ’ το Πανεπιστήμιο του New Brunswick διαπίστωσαν ότι οι Καναδοί φοιτητές είναι πιο ανοιχτοί και δεκτικοί στο τρίο αλλά σκέφτονται σοβαρά να πειραματιστούν με αυτό λόγω φόβου ότι θα στιγματιστούν και πως κάτι τέτοιο δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό.

Οι ερευνητές παρακολούθησαν 300 φοιτητές και τους ρώτησαν αν είχαν κάνει ποτέ τρίο ή αν ενδιαφέρονται να κάνουν και ποιον συνδυασμό θα προτιμούσαν.

Δεν αποτελεί έκπληξη, πως οι άντρες ενδιαφέρονταν περισσότερο για τρίο απ’ ότι οι γυναίκες.

τρίο

Ο ερευνητής Ashley Tompson δήλωσε:
«Στις έρευνες για το σεξ γενικότερα οι άνδρες δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό, ανεξάρτητα αν είναι προφορικό, απλό, σε σχέση ή όχι».

Ωστόσο διαπίστωσαν πως οι άντρες ανησυχούν ιδιαίτερα για τον στιγματισμό σχετικά με τη σεξουαλική δραστηριότητα με άλλους άντρες.

Πάντως, τα αρσενικά είναι δύο φορές πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για το τρίο το οποίο περιλαμβάνει μέσα δύο γυναίκες απ’ ότι το τρίο με δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Ο Thompson αναφέρει  ότι τα αποτελέσματα δείχνουν τον τρόπο που η κοινωνία μας βλέπει τις συμπεριφορές των φύλων στο σεξ καθώς και τα στερεότυπα τα οποία είναι βαθιά ριζωμένα.

Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν σενάρια και μηνύματα στα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και στη κοινωνία μας γενικότερα σύμφωνα με τα οποία είναι εντάξει δύο γυναίκες και ένας άντρα σ’ ένα τρίο αλλά όχι δύο άντρες με μια γυναίκα. Είναι σχεδόν ανήκουστο!

Οι γυναίκες απ’ την άλλη ανησυχούν περισσότερο ότι τις αντιμετωπίζουν ως πειράματα στο σεξ, σύμφωνα με άλλη μελέτη.

Ο Thompson προσθέτει πως οι γυναίκες μπορεί να έχουν μια δυσάρεστη εμπειρία κάνοντας τρίο συγκριτικά με τους άντρες. Και αυτό μπορεί να σχετίζεται με το στίγμα και με τα συναισθήματα ενοχής και ντροπής.

Photo: Shutterstock,FantasticRabbit,
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved