Κεφάλαιο οργασμός. Ναι, ας μιλήσουμε γι’αυτό που μας απασχολεί τόσο πολύ,για τον γυναικείο οργασμό. Γνωρίζω φίλη μου, ίσως να μην έχεις τόσους οργασμούς όσους θα ήθελες, ενώ είσαι στο άνθος της ηλικίας σου. Γι’ αυτό, όμως, έχεις αναρωτηθεί πως μπορεί να μην ευθύνεται μόνο ο σύντροφός σου;

Οι οργασμοί δεν είναι ποτέ αρκετοί και πάντα μπορείς να έχεις περισσότερους. Αρκεί να βάλεις κι εσύ λιγάκι το χεράκι σου (ε μην τα περιμένεις όλα έτοιμα φιλενάδα). Λοιπόν, θέσε τους στόχους σου για το 2018, όσον αφορά το κρεβάτι σου πάντα και την ευχαρίστησή σου και κάνε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να το διασκεδάσεις (τώρα που μπορείς)!

Δοκίμασε λίγο solo!

Άναψε μερικά κεριά, κλείσε τα μάτια σου και απόλαυσέ το. Ο αυνανισμός δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεσαι αλλά πρέπει να το αποδεχτείς. Με το να έρχεσαι σε επαφή με το σώμα σου, μαθαίνεις τι σε φτιάχνει και μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου με τον παρτενέρ.  Αν δεν βρίσκεις χρόνο, βαλ’ το πιο ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου.

Που πήγε η φωνούλα σου;

via GIPHY

Δεν μιλάμε για ψεύτικους οργασμούς. Αλλά πρέπει να ξεκινήσεις να εκφράζεις αυτά που θες στο κρεβάτι. Αν ντρέπεσαι να πεις στον σύντροφό σου ότι δεν σου αρέσει ο τρόπος που το χειρίζεται ή ότι βαθιά μέσα σου θέλεις να δοκιμάσεις και την «πίσω πόρτα», τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις. Μη φοβάσαι να κατευθύνεις τον παρτενέρ σου, άλλωστε μόνο έτσι θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο. Είτε σ’αρέσει κάτι, είτε όχι μην το κρατάς για τον εαυτό σου. Μοιράσου το.

Πρέπει να ιδρώσεις…

Ναι,το σεξ τεχνικά είναι μια σωματική δραστηριότητα αλλά μιλάμε και για άλλες δραστηριότητες.Εκτός απ’τα προφανή οφέλη για την υγεία, η γυμναστική μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καλύτερο σεξ. Μια μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, διαπίστωσε πως εκείνοι που ασκούνται τακτικά είναι και πιο ικανοποιημένοι σεξουαλικά. Αν αυτό δεν σε ενθαρρύνει να ξεκινήσεις γυμναστήριο, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο να σου πούμε!

Πες “ναι” στα sex toys

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ στη ζωή σου, ήρθε η ώρα. Υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις μια καλή επένδυση και να δώσεις στο κρεβάτι σου άλλο νόημα;