Μέθοδος Karezza ή αλλιώς πώς να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ όταν έχεις βαρεθεί να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Μπορεί να έχεις ξανακούσει τη μέθοδο αυτή, εάν όμως όχι σίγουρα θα αναρωτιέσαι για ποιο πράγμα μιλάμε.

Η λέξη Karezza προέρχεται από το ιταλικό carezza και σημαίνει απαλό χάδι. Με λίγα λόγια το Karezza σημαίνει ταξίδι μέχρι τον προορισμό ή στη γλώσσα του σεξ, τη διαδικασία μέχρι να φτάσεις σε οργασμό.

Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της μεθόδου;

Περισσότερη ευχαρίστηση και οικειότητα, λιγότερη πίεση. Η μέθοδος Karezza είναι ο τρόπος για να καθυστερήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τη στιγμή του οργασμού (coitus reservatus) και να δώσεις περισσότερη έμφαση στην επιθυμία και τον ενθουσιασμό.

Σκοπός αυτής της μεθόδου είναι να απολαύσεις περισσότερο το σεξ, στο σύνολο του, χωρίς να σκέφτεσαι συνεχώς εάν θα φτάσεις σε οργασμό ή όχι. Όσο περισσότερο κρατούν τα χάδια και τα φιλιά τόσο το καλύτερο.

Πώς κάνεις το Karezza;

Αν αποφασίσεις να βάλεις το Karezza στη ζωή σου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για μαραθώνιο κι όχι για κάτι γρήγορο. Η συγκεκριμένη μέθοδος απαιτεί να βρίσκεσαι σ’ ένα ήσυχο χώρο, όπου δε θα σε διακόψει τίποτα και κανένας. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται. Η σεξουαλική ενέργεια είναι παρούσα στο Karezza με πιο ήρεμο τρόπο.

Ενδείκνυται κυρίως για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν σεξουαλικά προβλήματα, αφού ο κύριος στόχος της μεθόδου είναι η αποφυγή της πίεσης.

Μπορεί η μερική διείσδυση να ακούγεται απογοητευτική, ωστόσο στη συνέχεια ο οργασμός είναι πιο έντονος. Προσπαθήστε και οι δύο να προσέχετε τις αναπνοές του άλλου, να κοιτάζεστε βαθιά στα μάτια και να αγκαλιάζεστε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα όχι-τόσο-προφανή πράγματα που “μπλοκάρουν” τη σεξουαλική ζωή