Μένει ακόμα με τους δικούς του; Διάβασε αυτά πριν τον καταδικάσεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες να γνωρίσεις τον κούκλο 28άρη, 30άρη που να μένει ακόμα με τους δικούς του. Και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ξενερώνεις. Ειδικά αν μένεις κι εσύ ακόμα με τους δικούς σου!

Και κάπως έτσι νιώθεις σαν να έφτασε το τέλος του κόσμου: Tι; Και πού θα βρισκόμαστε; Αν είναι δυνατόν 30 χρονών μαντράχαλος να μένει ακόμα με τη μαμά και το μπαμπά! Για να μην πάθεις, όμως, το παραπάνω σοκ και βιαστείς να καταδικάσεις τον άνθρωπο, ακόμα δεν τον γνώρισες, διάβασε τί έχουμε να σου πούμε εμείς επί του θέματος εάν μένει ακόμα με τους δικούς του.

  • Αρχικά το ότι δεν μένει μόνος του, δεν σημαίνει ότι μένει και με τους δικούς του. Μπορεί να μένει με κάποιο συγκάτοικο και αυτό όχι επειδή δεν έχει μια καλή δουλειά, αλλά επειδή θέλει να μαζέψει χρήματα για να αγοράσει ένα δικό του σπίτι, όχι να νοικιάσει.
  • Δεν σημαίνει ότι θέλει να μείνει εκεί για πάντα! Το ότι οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να φύγει από τη ζεστή φωλίτσα των γονιών του, δε σημαίνει ότι του αρέσει και δεν έχει σκοπό να το αλλάξει. Το πιθανότερο σε αυτή την ηλικία είναι να περιμένει την κατάλληλη στιγμή όταν θα έχει τη δυνατότητα να μετακομίσει.

spiti-goneis-ipopgr

  • Μπορεί να φροντίζει κάποιον από τους γονείς του. Μην σου κάνει εντύπωση αν βγαίνεις με το πιο καλό παιδί του κόσμου, που θυσιάζει την πλήρη ελευθερία του για να βοηθήσει ένα άρρωστο μέλος της οικογένειάς του. Εάν οι γονείς του τον έχουν ανάγκη, τιμή του και καμάρι του που μένει για να τους φροντίζει! Όχι απλά μην τον καταδικάσεις αλλά να το συγχαρείς!
  • Το να πας σπίτι του δεν είναι τόσο κακή ιδέα. Η πιθανότητα δηλαδή να μένει σε ξεχωριστό όροφο μέσα στο σπίτι ή οι γονείς του να είναι cool δεν παίζει; Μην σε πιάνει πανικός. Το να πας σπίτι του μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ όμορφο σενάριο!

sex-spiti-ipopgr

  • Υπάρχει πάντα η πιθανότητα του να μένεις εσύ μόνη σουΜπορεί εκείνος να μην μένει μόνος του, αλλά μπορεί να μένεις εσύ! Και το να έχετε το σπίτι σου ως μια δεύτερη επιλογή, δεν είναι καθόλου άσχημη εναλλακτική.
  • Θα υπάρχει πάντα διάθεση για ραντεβούΑπό τη στιγμή που το σπίτι δεν θα είναι τελείως free για να πηγαίνετε κάθε μέρα και να κάνετε ό, τι θέλετε, θα έχεις αρκετά συχνά προτασούλες για ρομαντικά ραντεβού εκτός σπιτιού. Δεν θα καταλήξετε μετά το 6μηνο να λιώνετε απλά σπίτι με εσένα να γκρινιάζεις ότι έχετε ρουτινιάσει.

date-ipopgr

Δες κι αυτό:

Και όμως, μπορείς να κρατήσεις ζωντανό το πάθος σε μια σχέση

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved