Σε μια σχέση είναι καλό να υπάρχουν πρωτότυπες ιδέες και πράξεις, προκειμένου να ανανεώνεται η καθημερινότητα του ζευγαριού. Αυτό καλό είναι να συμβαίνει και στο κρεβάτι κι αν αναρωτιέσαι ακόμα τι μπορείς να κάνεις, τότε μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το παιχνίδι ρόλων στο σεξ; 

Μη μου πεις ότι δεν σου αρέσει το παιχνίδι ρόλων στο σεξ. Είναι λογικό μερικές φορές να μην νιώθεις τόσο άνετα με το role playing, αλλά σκέψου πως το κάνεις με τον σύντροφό σου κι όχι με κανέναν άγνωστο για να νιώθεις αμήχανα.

Εμείς σου έχουμε όλους τους λόγους για να ξεκινήσεις να παίζεις αυτό το παιχνίδι με τον σύντροφό σου και να βάλεις φωτιά στο κρεβάτι σου!

Πραγματοποιείς φαντασιώσεις

Είτε είναι δικές σου, είτε του συντρόφου σου, σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό αν μην υπάρχουν απωθημένα. Παίζοντας αυτό το παιχνίδι ρόλων με το ταίρι σου, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες φαντασιώσεις και επιθυμίες σας χωρίς ενοχές. Για παράδειγμα, μπορεί να σ’ έχει εμπνεύσει το 50 αποχρώσεις του Γκρι, χωρίς να σημαίνει ότι θες να είσαι έτσι κάθε φορά στο κρεβάτι σου. Με το role playing, όμως, μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα και παιχνίδια και να δεις τελικά τι σου αρέσει.

παιχνίδι ρόλων στο σεξ

Pexels

Ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή

Σε μια μακροχρόνια σχέση πρέπει να υπάρχουν εναλλαγές και πρωτότυπες ιδέες και πράξεις για να μην βαλτώνει. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει μόνο στην καθημερινότητα, αλλά και στο κρεβάτι. Το παιχνίδι ρόλων μπορεί να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή και να της δώσει μια διαφορετική νότα. Καλό είναι να μην θεωρείς δεδομένη την ερωτική πράξη και να προσπαθείς να την κάνεις καλύτερη κάθε φορά.

Λίμπιντο στα ύψη

Κι αν νομίζεις ότι ευχαριστιέσαι ήδη αρκετά στο σεξ, τότε να σου πω πως με τα παιχνίδια ρόλων θα στείλεις τη λίμπιντο στα ύψη. Οι φωνές σου θα είναι πιο δυνατές από ποτέ, τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά και θα έρθεις σίγουρα σε οργασμό.

Δεν υπάρχει σενάριο

Το σενάριο το φτιάχνεις εσύ εκείνη την ώρα με τον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να υποδυθείς κάτι εντελώς έξω από τα νερά σου, αν δεν νιώθεις και πολύ άνετα. Ανάλογα με τα γούστα σου και με το πώς νιώθεις εκείνη την ώρα θα παίξεις και τον ρόλο σου, χωρίς να είναι κάτι δεσμευτικό. Άλλωστε, μεταξύ σας θα μείνει.

via GIPHY

Νιώθεις πιο άνετα

Όταν υποδύεσαι κάποιον άλλο, πολλές φορές νιώθεις πιο άνετα τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τον σύντροφό σου. Αναμφίβολα, εξοικειώνεσαι περισσότερο μαζί του, μαθαίνεις καλύτερα τα γούστα του και το… υποκριτικό του ταλέντο!

Bonus! Οι καλύτερες ιδέες για role playing

  • Γιατρός-ασθενής/νοσοκόμα
  • Δάσκαλος-μαθήτρια
  • Αστυνόμος-θύμα
  • Αφεντικό-γραμματέας
  • Άγνωστοι

Διάβασε ακόμα τι λένε οι ειδικοί:

Γιατί πρέπει να βάλεις το role playing στην ερωτική ζωή σου; Οι experts απαντούν!

Photo: Shutterstock