Θέλεις να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σου και είπες να ξεκινήσεις από ένα πολύ βασικό κομμάτι: το σεξ. Και πολύ καλά έκανες. Σκέφτεσαι, λοιπόν, το σεξ στο ντους αλλά είσαι λιγάκι διστακτικός.

Οι απόψεις για το σεξ στο ντους διίστανται. Άλλοι θεωρούν πως είναι πολύ extreme για εκείνους και άλλοι το λατρεύουν. Η αλήθεια είναι πως το σεξ στο ντους έχει τη χάρη του αλλά θέλει και προσοχή.

Τα καλά νέα είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις θα το διασκεδάσεις, αρκεί να το κάνεις καλά!

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Αν θες να το κάνεις, καν’ το σωστά! Φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο μπάνιο σου. Είναι προτιμότερο να μην επικρατεί το χάος ενώ μπορείς να βάλεις ακόμα και κεράκια, αρωματικά κλπ. Προσοχή μην έχεις κάποιο ατύχημα, δεν το θέλεις.

Να είσαι προετοιμασμένη

Επειδή θα κάνεις ντους δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην έχεις πλυθεί πριν και να μην έχεις περιποιηθεί τον εαυτό σου. Το σεξ στο ντους με τον σύντροφό σου θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά, θα ανακαλύψετε καλύτερα ο ένας το σώμα του άλλου οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη.

Προσοχή στο ευαίσθητο σημείο σου

Ωραία τα ντουσάκια και τα παιχνίδια με το σαμπουάν αλλά προσοχή, προσοχή!  Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπουν σε σημεία που δεν πρέπει…Τα σαμπουάν σε καμία περίπτωση δεν είναι λιπαντικά και η υγιεινή είναι πάνω απ’ όλα!

Δοκίμασε διαφορετικές στάσεις

Το σεξ στο μπάνιο θέλει λίγη δράση και λίγο αυθορμητισμό! Μπορείς να δοκιμάσεις τα όριά σου και σίγουρα ετοιμάσου για λίγη δράση…
Μπορείς ακόμη να κρατηθείς από κάπου αν θέλεις μεγαλύτερη σιγουριά ή να αφεθείς στα χέρια του παρτενέρ (ποτέ μην κρατηθείς απ’ την κουρτίνα).

Οι στάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις είναι πολλές και θα εκπλαγείς με την ευχαρίστηση που θα σου προσφέρουν.
Απ’ τον υπερβολικό σου ενθουσιασμό, όμως, μην αλλάζεις πολύ συχνά τις στάσεις καθώς μπορεί και να τραυματιστείς.

Photo: popxo.com