Το όνειρο πολλών ανδρών είναι να μπουν απ’ την πίσω πόρτα αλλά όλο και περισσότερες γυναίκες αρνούνται κατηγορηματικά. Και δεν τις αδικούμε αφού δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση. Κι αν δεν θέλεις να πονέσεις ή να τραυματιστείς αλλά να το ευχαριστηθείς θέλει προσοχή και την κατάλληλη προετοιμασία.

Μάλιστα, πολλοί είναι που έκοψαν “μαχαίρι” αυτό το σεξ γιατί η πρώτη τους εμπειρία δεν ήταν και η πιο ευχάριστη… Κι, όμως, το σεξ απ’ την πίσω πόρτα μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα αν γίνει σωστά.

Να είσαι προετοιμασμένος

Δεν μπορείς απλά να βάζεις πράγματα στην «πίσω πόρτα» σου έτσι απλά, χρειάζεται προετοιμασία. Οι ειδικοί συνιστούν να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Δηλαδή; Πριν μπεις κατευθείαν στο ψητό, ζήτα απ’ τον σύντροφό σου να δοκιμάσει πρώτα με τα δάχτυλά του, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ και θα πάρεις μια πρώτη γεύση.

Ο πρωκτός δεν είναι το ίδιο εύπλαστος όπως ο κόλπος. Δεν τεντώνει φυσικά και μετά επιστρέφει στη φόρμα του. Πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα. Η “προπόνηση” είναι απαραίτητη γι΄αυτό μην ανυπομονείς και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Μπορεί να χρειαστείς μερικά παιχνίδια για μέρες ακόμα και εβδομάδες μέχρι να συνηθίσεις. Άλλωστε η ασφάλεια και η άνεση πρέπει να είναι προτεραιότητα. Όσο πιο αργά, τόσο το καλύτερο.

Λιπαντικό και πάλι λιπαντικό

Όσο περισσότερο λιπαντικό, τόσο το καλύτερο. Ο πρωκτός δεν λιπαίνει φυσικά όπως ο κόλπος. Απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να φιλοξενήσει πράγματα…

Η καθαριότητα πάνω απ’ όλα

Οι αποφάσεις καθαρισμού εξαρτώνται από σένα, επειδή εσύ γνωρίζεις καλύτερα απ’ τον καθένα το σώμα σου. Πολλοί επιλέγουν να κάνουν έναν σχολαστικό καθαρισμό πριν ξεκινήσει το παιχνίδι για να μην έχουν δυσάρεστες εμπειρίες…

Εσώρουχο / πόδια γυναίκας | Getty Images

Προσοχή στην περιποίηση μετά!

Ας είμαστε ρεαλιστές όμως… Όταν κάνεις πράγματα εκεί πίσω τότε υπάρχει και κάποια περιττή ύλη και αυτό πρέπει να το περιμένεις. Μετά το σεξ, λοιπόν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κλασικά μωρομάντηλα κι έπειτα να μπεις στο ντους!Το πρωκτικό σεξ -το οποίο θεωρείται ταμπού- μπορεί να αποδειχτεί μια περίεργη εμπειρία. Ωστόσο, αν πεις στο σύντροφό σου τι σ΄αρέσει και τι μπορείτε να αλλάξετε, τότε μόνο θα μπορέσετε να το ευχαριστηθείτε και οι δύο.

Photo: Getty Image