Και όμως, μπορείς να κρατήσεις ζωντανό το πάθος σε μια σχέση

LIKE US ON FACEBOOK

Η αγάπη είναι πολλά πράγματα παραπάνω από ένα απλό συναίσθημα. Όταν αρχίζεις μια σχέση και ένα έρωτα, τα πάντα είναι υπέροχα. Αλλά το να μένεις με τον άλλον και να μπορείς να λειτουργήσεις σωστά την σχέση σας απαιτεί πολλά πράγματα και θυσίες.

Η οικειότητα, η πράξη του να παίρνεις και να δίνεις αγάπη και φροντίδα δεν μπορεί να επιτευχθεί τόσο εύκολα. Το να κρατήσεις ζωντανό το πάθος και την αγάπη σε μια σχέση είναι δύσκολο. Και το δυσκολότερο είναι να καταφέρεις να μην γίνεις έρμαιο της συνήθειας.

πώς να κρατήσεις ζωντανό το πάθος

Αγάπα τον εαυτό σου, όσο αγαπάς και τον σύντροφό σου

Οι γυναίκες και οι άντρες που έχουν καταφέρει να κρατάνε την φλόγα δυνατή στην σχέση τους και που έχουν μια υγιή σχέση, δεν αγαπάνε μόνο τους συντρόφους τους, αλλά αγαπάνε και τον εαυτό τους ολοκληρωτικά.

Αγαπάς αληθινά τον εαυτό σου; Τον φροντίζεις; Τον σέβεσαι; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε η τύχη είναι με το μέρος σου και το μέλλον της σχέσης σου φωτεινό. Όσο περισσότερο ξέρεις τον εαυτό σου και τον αγαπάς τόσο περισσότερες πιθανότητες είναι να ζήσεις μια αληθινά υγιή σχέση με τον σύντροφο που θα επιλέξεις. Και το πάθος, δεν θα φύγει ποτέ!

κρατήσεις ζωντανό το πάθος

Ειλικρίνεια και συμπόνια

Αυτά τα δύο είναι ωραία να υπάρχουν σε μία σχέση, αλλά η έλλειψη αυτών οδηγεί στη διακοπή της σχέσης. Εντούντοις, συμβάλλουν στην δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλόξενου συναισθήματος μεταξύ των συντρόφων. Η σύνδεση που γίνεται μεταξύ σας είναι ισχυρότερη από τους φόβους σας.

Το να είσαι ειλικρινείς και συμπονετικός σου δίνει την δυνατότητα να είσαι πάντα ο εαυτός σου και ποτέ να μην ντρέπεσαι για τον άλλον.

κρατήσεις ζωντανό το πάθος

Αντιμετωπίστε τα προβλήματα ως ομάδα

Τα ζευγάρια που έχουν σωστά θεμελιωμένες σχέσεις καταλαβαίνουν ότι η σύγκρουση είναι φυσιολογικό να συμβαίνει.

Οι γυναίκες και οι άντρες τείνουν να επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο, γεγονός που μπορεί να εμποδίσει την επίλυση των προβλημάτων. Οι γυναίκες είναι συχνά απλές όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, ενώ οι άντρες τείνουν να αποφεύγουν αντιπαραθέσεις.

Γι’ αυτό τα ζευγάρια που μένουν ερωτευμένα γνωρίζουν ότι η αποτελεσματική επικοινωνία απαιτεί τόσο ευελιξία όσο και ελαστικότητα.

Αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της σχέσης τους μέχρι να βρουν μια λύση, ακόμα και αν αυτή η λύση είναι ότι «συμφωνούμε διαφωνώντας». Η σχέση για αυτά τα ζευγάρια είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο.

Για να κρατήσεις, λοιπόν, το πάθος ζωντανό στην σχέση σου θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία, αγάπη, ειλικρίνεια και συμπόνια. Με την δημιουργία μιας υγιής σχέσης, δημιουργείς και το κλειδί της ευτυχίας σας. Σκέψου τι είναι πιο σημαντικό; Η σχέση σας να είναι θεμελιωμένη σωστά; Ή απλά να λέτε ότι έχετε σχέση, ενώ δεν σας ικανοποιεί στην ουσία; Σκέψου το καλύτερα.

Διαβάστε επίσης:

Η συμβουλή που κανείς δεν τολμάει να σου δώσει και είναι πολύ σημαντική

Credits: Unsplash
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved