Ποια είναι η πιο δημοφιλής και καλύτερη στάση στο σεξ; Μια στάση που έχει διχάσει κόσμο… γιατί άλλοι την προτιμούν και την επιλέγουν και άλλοι τη θεωρούν λίγο άβολη, λίγο αμήχανη. Η στάση 69!

Γιατί η στάση 69 είναι η πιο δημοφιλής και καλύτερη στάση στο σεξ; Γιατί δίνεις ευχαρίστηση και παίρνεις ευχαρίστηση. Είναι μια σχέση δούναι και λαβείν και τέλος πάντως είναι απ’ τις καλύτερες επιλογές για τα προκαταρκτικά.

Είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία (σε αυτούς που τους αρέσει), είτε ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία (σε αυτούς που τη βρίσκουν άβολη), σίγουρα δεν την κάνεις ποτέ καλά ή δεν την φτάνεις στο επίπεδο που μπορείς κανονικά να τη φτάσεις.

Το μελετήσαμε λιγάκι το θέμα… και είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις.

Η στάση 69 στα… “πάνω” της!

Πώς την κάνεις; Για τους λίγους (ελάχιστους;) που δεν την γνωρίζουν: Ο σύντροφος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα κι εσύ είσαι ξαπλωμένη πάνω του αλλά ανάποδα. Έτσι, ώστε να είσαι σε κατάλληλη θέση να σε περιποιηθεί και να το περιποιηθείς ταυτόχρονα.

καλύτερη στάση στο σεξ

Και αυτά είναι τα βασικά. Το πώς πρέπει να
βολευτείτε για να την κάνετε σωστά. Πώς, όμως, θα την περάσεις σε άλλο level;

Μην το πάρεις στα σοβαρά

Βάλε λίγο fun, παίξε λίγο και μην είσαι πολύ αυστηρός και σοβαρός! Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Για να το ξεκινήσεις, μπορείς να αρχίσεις με λίγο… μασάζ στον σύντροφό σου και να πηγαίνεις προς τα κάτω. Ξέρεις ανάποδα μέχρι να το βρείτε!

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ανακαλύπτεις το σώμα του άλλου με τα χέρια σου; Φυσικά, δεν εννοούμε μόνο την ευαίσθητη περιοχή αλλά όλες τις ερωτογενείς του ζώνες.  Εσύ γνωρίζεις τα κουμπιά του καλύτερα από όλους. Και όταν θέλεις να πάρεις μια ανάσα, τα χέρια πάντα είναι εκεί να σε βοηθήσουν!

Βολευτείτε αν δεν θέλετε να πιαστείτε

Είναι σημαντικό για να το απολαύσετε και οι δύο να βολευτείτε. Αν η στάση 69 είναι το κυρίως πιάτο της βραδιάς, αυτό μπορεί να κρατήσει αρκετά λεπτά, επομένως πρέπει να είσαι βολικό. Στην ανάγκη βάλε ένα μαξιλαράκι για τους αγκώνες σου ή για τον αυχένα του συντρόφου σου.

Talk Dirty

Πάντα πρέπει να είναι στο παιχνίδι. Μίλα του βρώμικα και θα σου μιλήσει και αυτός. Ή αν σου μιλάει ήδη, κάνε και εσύ το ίδιο. Προσοχή! Πρέπει να σου βγαίνει από μόνο του, αυθόρμητα και όχι να σκέφτεσαι κάθε ατάκα που θα πεις.

Όταν κάνεις σεξ δεν σκέφτεσαι, απλά αφήνεσαι. Μόνο έτσι μπορείς να το απολαύσεις!

Δες και ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ για να μην έχεις και ατυχήματα!

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 στάσεις του σεξ που κατά βάθος απεχθάνεται κάθε γυναίκα