Τα ραντεβού μέσα στην καραντίνα έχουν αλλάξει. Τα dating apps έχουν πάρει φωτιά, αφού το να μιλήσεις με κάποιον online είναι η μόνη λύση! Αν αναζητάς κι εσύ το άλλο σου μισό αυτή την περίοδο και δεν ξέρεις πώς το κάνουν οι άλλοι, η απάντηση είναι μια: Μέσω FaceTime! Ή Skype ή Zoom ή οτιδήποτε υποστηρίζει video κλήση τέλος πάντων!

Αφού μίλησες με τον άνθρωπο που σου έκανε το διαδικτυακό κλικ, ήρθε η ώρα για να κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού μέσω… FaceTime. Και πίστεψέ μας αυτό το ραντεβού είναι πολύ διαφορετικό απ΄όσα έχεις ζήσει μέχρι σήμερα.

Σ’ ένα ραντεβού από κοντά δεν έχεις χρόνο, πας κι όπου σε βγάλει… Εκτός αν δεν είσαι πολύ ψημένη κι έχεις κανονίσει backup plan να βγεις με τις φίλες σου εάν βαρεθείς στο ραντεβού. Αλλά εάν πάει καλά το ραντεβού, η μπίρα θα γίνει κοκτέιλ και πάει λέγοντας. Έχεις άπειρες επιλογές!

ραντεβού μέσα στην καραντίνα

Pexels

Στα ραντεβού μέσα στην καραντίνα τα πράγματα είναι λιγάκι διαφορετικά…

Αρχικά δεν θα κάνεις την ίδια προετοιμασία για μια video κλήση όπως θα έκανες εάν έβγαινες για φαγητό. Φυσικά, δεν θα είσαι με τις πιτζάμες που έχεις απ’ την εφηβεία σου και το T-shirt του πρώην σου, αλλά δεν θα κάνεις και μακιγιάζ για να βγεις στην κάμερα του κινητού.

Κι αν απόρησες που σου είπαμε να μην κάνεις μακιγιάζ, μήπως θα πρέπει να απορήσεις που σκέφτηκες όντως να κάνεις μακιγιάζ για ένα video call;

Κι όταν λέμε δεν θα κάνεις μακιγιάζ, δεν εννοούμε ότι δεν θα δώσεις λίγο χρώμα και λάμψη στο πρόσωπό σου, αλλά μην μας πεις πως θα βάλεις και eyeliner!

ραντεβού μέσα στην καραντίνα

Unsplash/Daria Nepriakhina

Για ένα ραντεβού μέσα στην καραντίνα θα πρέπει να θυμάσαι ότι γίνεται κάτω από συνθήκες και μέσα σ’ ένα περιβάλλον που γνωρίζει και ο άντρας με τον οποίο μιλάς. Δεν περιμένει να σε δει με το φόρεμα. Θέλει να δει μια περιποιημένη γυναίκα απέναντί του, χωρίς, όμως, να έχει κάνει υπερπροσπάθεια.

Γι’ αυτό η απλότητα είναι η λέξη που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ανησυχείς για το πώς θα εξελιχθεί η συζήτηση κι αν θα έχετε τι να πείτε χωρίς να απασχοληθείτε με κάτι. Ποιος ο λόγος; Ότι πολύ απλά εάν δεν έχετε τι να πείτε, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο που υπάρχουν άπειρα πράγματα να συζητήσεις με κάποιον, να μιλήσεις για σκέψεις, ανησυχίες και φόβους, τότε μάλλον αυτός που βλέπεις στην κάμερα δεν είναι αυτός που περιμένεις!

Τι να θυμάσαι, λοιπόν, πριν το video call- ραντεβού;

  • Να είσαι απλή αλλά περιποιημένη.
  • Να μην το παρακάνεις με το μακιγιάζ.
  • Να βάλεις ένα κρασί να πίνεις για να χαλαρώσεις.
  • Να είσαι ο εαυτός σου.
  • Να τελειώσεις την κλήση τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν τραβάει άλλο.

Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα:

Το τηλεφωνικό “παιχνίδι” με τον σύντροφό σου έχει τους κανόνες του

Photo: Pexels