Η κίνηση που ντρέπονται οι γυναίκες αλλά λατρεύουν οι άντρες!

LIKE US ON FACEBOOK

Πρώτη κίνηση από γυναίκα; Αν είσαι γυναίκα μπορεί να πεις “αποκλείεται”, “εγώ δεν κάνω και δεν θα κάνω ποτέ την πρώτη κίνηση”, “η πρώτη κίνηση πρέπει να γίνεται από άνδρες, ο άνδρας είναι ο κυνηγός”.  Κι αν είσαι άνδρας;

Πώς αντιδρούν οι άνδρες όταν γίνεται η πρώτη κίνηση από γυναίκα; Αυτή η ερώτηση έγινε στο Reddit στις 4 Νοεμβρίου κι αμέσως οι απαντήσεις έπεσαν “βροχή” και μέσα σε περίπου 6 ώρες, το post είχε λάβει ήδη 24.000 upvotes και δημιούργησε μια συζήτηση στην πλατφόρμα.

Ποια είναι η επικρατέστερη απάντηση; Οι άνδρες πραγματικά αγαπούν μια γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα, την πρώτη κίνηση.  Κάθε άνδρας νιώθει χαρούμενος όταν η πρώτη κίνηση γίνεται από μια γυναίκα και δεν τα περιμένουν όλα από εκείνους. Στις απαντήσεις όλοι οι άνδρες εξέφραζαν τον ενθουσιασμό τους!

Πρώτη κίνηση από γυναίκα

Και καθώς οι περισσότερες απαντήσεις ήταν “θετικές” εύλογα προέκυψε και το ερώτημα: Γιατί;

Τι να του πεις όταν δεν υπάρχει χημεία στο πρώτο ραντεβού!

Γιατί οι άνδρες θέλουν να κάνει την πρώτη κίνηση η γυναίκα;

Ένας άνδρας απάντησε πως, η αληθινή απάντηση είναι επειδή οι περισσότεροι δεν εμπιστεύονται εύκολα τους ανθρώπους και όταν κάποιος κάνει την πρώτη κίνηση και δείχνει το ενδιαφέρον χωρίς κάποιο κίνητρο και προφανή λόγο, τότε ξεκινούν να αναρωτιούνται για το ποιος είναι ο λόγος.

Μπερδεμένα μας τα λένε και οι άνδρες.

Αλλά υπάρχει κι ακόμη μια αλήθεια που πρέπει να δεχτούν και οι άνδρες: Οι άνδρες λαχταρούν τα κομπλιμέντα γενικά! Και ειδικά όταν προέρχονται από μια γυναίκα, τότε τονώνεται η αυτοπεποίθησή τους.

Πρώτη κίνηση από γυναίκα

Photo: unsplash/Matt W Newman

Γιατί οι άνδρες, όμως, λαχταρούν τόσο πολύ τα κομπλιμέντα; Ο λόγος είναι απλός: Επειδή οι άνδρες δεν κάνουν κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον, με τον τρόπο που κάνουν οι γυναίκες! Οι γυναίκες η αλήθεια είναι πως… “λούζουν” τις φίλες τους με κομπλιμέντα και καλά λόγια.

Αλλά αυτό δεν θα το συναντήσεις τόσο συχνά σε μια ανδρική παρέα.

Επομένως, κορίτσια feel free να κάνετε το πρώτο βήμα, αν το επιθυμείτε! Και αγαπημένοι άνδρες κάντε ένα καλό σχόλιο ο ένας στον άλλον, δεν είναι κακό!

Διαβάστε επίσης:

Ραντεβού στα 30: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να θυμάσαι!

Photo: Pexels
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved