Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πολύ περισσότερα απ’ ό,τι νομίζεις! Αν αμφισβητείς τη δύναμή της, μετά απ’ αυτό το άρθρο θα αλλάξεις άποψη. Έχεις βγει ραντεβού και δεν μπορείς να καταλάβεις εάν υπάρχει ενδιαφέρον κι απ’ τη μεριά του άλλου; Αν εμπιστευτείς τα σημάδια της γλώσσας του σώματος και το ένστικτό σου, θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις!

Γιατί τα σημάδια της γλώσσας του σώματος είναι ασφαλή;

Γιατί λένε αυτό που μπορεί να μην λέει ο άλλος! Για παράδειγμα, μπορεί ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου να μην θέλει να σου πει ότι βλέπει ότι δεν ταιριάζετε, έτσι να συνεχίζει να σου μιλάει κι απ’ αυτό εσύ να πιστεύεις ότι πάει καλά το ραντεβού. Όμως, ακόμα κι αν δεν το πει, η απόμακρη στάση του θα σου δώσει το σημάδι που περιμένεις.

Τα σημάδια της γλώσσας του σώματος στα οποία πρέπει να δώσεις σημασία σ’ ένα ραντεβού

Μπορείς να δεις τα χέρια του

Ένας άντρας ο οποίος αισθάνεται άνετα μαζί σου, δεν θα έχει συνεχώς τα χέρια στην τσέπη. Το να βλέπεις τα χέρια του έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία απ’ ό,τι πιστεύεις, σύμφωνα με τους ειδικούς.

σημάδια της γλώσσας του σώματος

Pexels

Η αναπνοή του είναι χαλαρή

Σύμφωνα με τους ψυχοθεραπευτές, ένας άντρας που νιώθει χαλαρά και άνετα, δεν θα είναι αγχωμένος και η αναπνοή του θα είναι ήρεμη, καθώς απολαμβάνει την παρέα σου.

Σε αγγίζει τυχαία

Αυτό είναι απ’ τα βασικά σημάδια ότι του αρέσεις! Τα τυχαία αγγίγματα στο χέρι, στον ώμο, στο πόδι είναι σημάδια ότι σ’ αυτό τον άντρα αρέσεις και μάλιστα αρέσεις πολύ, γι’ αυτό και επιδιώκει σωματική επαφή μαζί σου!

σημάδια της γλώσσας του σώματος

StockSnap / Brodie Vissers

Παίζει με τη γραβάτα του

Οι άντρες που παίζουν με τη γραβάτα τους συνήθως το κάνουν από νευρικότητα. Η νευρικότητα σε έναν άντρα είναι δείγμα ότι υπάρχει ενδιαφέρον απ’ την πλευρά του και δεν μπορεί να το κοντρολάρε. Γενικά, η νευρικότητα -όταν δεν είναι σε ακραίο βαθμό- είναι πολύ καλό σημάδι. Φυσικά, εάν το παρακάνει και δεν νιώθει καθόλου χαλαρός κι ότι απολαμβάνει την παρέα σου, μάλλον δεν θες κι εσύ να μπλέξεις!

Οι κόρες των ματιών του μεγαλώνουν

Είτε είστε απλά σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος είτε αυτό το μικρό σημάδι σημαίνει ότι τον ενδιαφέρεις. Η διαστολή των κορών είναι μια εγκεφαλική ανταπόκριση που εμφανίζεται όταν σου αρέσει κάτι και προσελκύεσαι απ’ αυτό, όπως εξηγούν οι ειδικοί.

Αντίστοιχα, δες και τα σημάδια που πρέπει να στείλεις εσύ!

Γλώσσα του σώματος: Τα 5 μηνύματα που πρέπει να στείλεις σ’ αυτόν που σ’ αρέσει!

Photo: Freepik