Η Emma Watson μας λέει ποια είναι η καλύτερη σχέση στη ζωή μας!

LIKE US ON FACEBOOK

Ποια είναι η καλύτερη σχέση στη ζωή σου; Μπορεί να νομίζεις πως είναι αυτή που έχεις με έναν σύντροφό, με τον οποίο είστε πολλά χρόνια μαζί, αγαπιέστε και έχετε βρει όλα αυτά που ψάχνετε ο ένας στα μάτια του άλλου. Η Emma Watson έχει άλλη άποψη!

Η ηθοποιός αγκαλιάζει την έννοια του “single” , της δίνει μια άλλη πνοή κι εμείς θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά της. Είναι άλλωστε ένας νέος τρόπος να κοιτάξεις τη ζωή και τον εαυτό σου και να μην πέφτεις επειδή είσαι μόνος, ελεύθερος κι ωραίος!

Όπως είπε πρόσφατα η Emma Watson, της πήρε αρκετό καιρό να καταλάβει πώς γίνεται να είσαι single και να είσαι ευτυχισμένος αλλά τα κατάφερε. Και μας δείχνει τον τρόπο.

Ποια είναι η καλύτερη σχέση στη ζωή σου; Αυτή που έχεις με τον εαυτό σου. Έτσι, όπου single στο κεφάλι σου… βάλε το “self-partnered” ή όπου “μόνος” βάλε το “με τον εαυτό μου”. Γιατί είσαι σε σχέση με τον εαυτό σου και αυτή είναι η καλύτερη σχέση που μπορείς να έχεις και αξίζει να επενδύσεις.

Όπως έλεγε κάποτε και η Βίσση… “εγώ για μένα και δεν θέλω άλλον κανέναν”…. Περίπου δηλαδή.

View this post on Instagram

❤️🌳🍁❤️

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχόλησε την Watson στα 29 της και καθώς έμπαινε στα 30 της.

«Έλεγα πάντα γιατί όλοι αγχώνονται στην ηλικία των 30; Σιγά το ζήτημα… Και μετά έκλεισα τα 29 και σκεφτόμουν πόσο αγχωμένη ήμουν. Και ήμουν αγχωμένη επειδή σκεφτόμουν όλα αυτά που ‘χτίζει’ η κοινωνία, πως στα 30 πρέπει να έχεις ένα σπίτι, πρέπει να έχεις έναν σύντροφο, να έχεις κάνει ένα παιδί… και νιώθεις τόσες ανασφάλειες και το άγχος διαρκώς μεγαλώνει», είχε πει η ηθοποιός και δεν θα γινόταν παρά να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της.

Έτσι, η σχέση με τον εαυτό σου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχεις. Αυτό δεν σημαίνει πως η Watson δεν βγαίνει ραντεβού ή δεν φλερτάρει… Αλλά το ζήτημα, είναι πως κάθε φορά που νιώθεις μόνος, που είσαι ελεύθερος και νομίζεις πως δεν έχεις κανέναν, μην ξεχνάς πως έχεις τον εαυτό σου.

View this post on Instagram

❤️🌳🍁🦌

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Αυτά είναι όλα τα καλά του να είσαι single που μάλλον δεν έχεις σκεφτεί!

Κι αν είσαι σε σχέση με τον εαυτό σου τι μπορείς να κάνεις;

Μπορείς να σου αγοράσεις λουλούδια κι ένα ωραίο βιβλίο για συντροφιά. Μπορείς να περιποιηθείς τον εαυτό σου που τον έχεις λιγάκι παραμελήσει και να κάνεις κομπλιμέντα στον εαυτό σου.

Γιατί να περιμένεις από κάποιον άλλον να σου πει πόσο όμορφη είσαι σήμερα; Πες το εσύ στον εαυτό σου. Μπορείς να βγάλεις τον εαυτό σου για φαγητό, να πας ένα ταξίδι αλλά και φυσικά να έχεις κοντά τους ανθρώπους που αγαπάς.

Κι όταν θα είσαι ευτυχισμένη με τον εαυτό σου, θα σου έρθει αυτό που θέλεις κι αυτό που αξίζεις.

Διαβάστε επίσης:

4 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να λες σε μια single γυναίκα!




Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved