Οι γυναίκες αποκαλύπτουν τι θέλουν στο κρεβάτι. Άντρα ακούς;;;

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές προτιμήσεις στο κρεβάτι. Πρέπει να βρεις τα κουμπιά του συντρόφου σου αν θες να τον ικανοποιήσεις στο έπακρο. Και αυτό ίσως θέλει λίγη οικειότητα και επομένως χρόνο.

Απ’την άλλη, όμως, υπάρχουν μερικά πράγματα που όλες οι γυναίκες θέλουν στο κρεβάτι. Εσύ μπορεί να τα θεωρείς χαζά και να μη σου περνάνε καν απ’ το μυαλό αλλά για αυτές είναι σημαντικά.

Γι’ αυτό καλύτερα άσε τη μουρμούρα και διάβασε προσεκτικά!

Να επενδύσεις στην ευχαρίστησή της

Ναι, φίλε μου. Αυτό είναι το Α και το Ω. Να την περιποιηθείς, να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να την ικανοποιήσεις. Το σεξ είναι ένα παιχνίδι για δύο. Δεν γίνεται εσύ να ικανοποιηθείς και να την παρατήσεις σύξυλη!

σεξ

Π-ρ-ο-φ-υ-λ-α-κ-τ-ι-κ-ό

Επανέλαβε μετά από μένα: Π-ρ-ο-φ-υ-λ-α-κ-τ-ι-κ-ό. Ακόμα κι αν το απεχθάνεσαι (κακώς) δεν μπορείς να πιέσεις καταστάσεις. Μην κάνεις λες και δεν έχεις ξανακούσει τη λέξη προφυλακτικό!

Μίλα μου, ναι μιλά μου

Ξέρουμε εκείνη την ώρα θέλετε να σας μιλάμε βρώμικα και να μας μιλάτε βρώμικα. Κι αυτό αρέσει και στις γυναίκες. Αλλά φίλε άνδρα μπορείς να ρωτήσεις τη σύντροφό σου αν της αρέσει, αν θέλει κάτι άλλο. Δεν είναι κακό!

Μες στα σεντόνια, μυρίζει ακόμα

Μπορεί εσύ να μη το θεωρείς σημαντικό αλλά οι γυναίκες θέλουν τα σεντόνια να μοσχομυρίζουν! Δεν μπορούν να νιώσουν άνετα σε σεντόνια που δεν μυρίζουν καθαριότητα. Δείξε λίγη κατανόηση.

σεξ γυναικείος οργασμός

Προκαταρκτικά

Αφιέρωσε χρόνο στα προκαταρκτικά. Βάλε λίγη φαντασία και μην τα ξεπετάς για να πας κατευθείαν στο ψητό. Τα προκαταρκτικά είναι ένα σημαντικό κομμάτι για ένα καλό σεξ και οι γυναίκες τα εκτιμούν.

Βγάλε τις κάλτσες

Οπωσδήποτε. Μα καλά ποιος κάνει σεξ με κάλτσες; Είναι λίγο περίεργο να στέκεσαι γυμνός από πάνω, από κάτω ή όπου θέλεις και να φοράς κάλτσες. Απλά, βγάλτες!

σεξ με κάλτσες

Μην είσαι πορνοστάρ

Δεν χρειάζεται να κρεμαστείς απ’ τον πολυέλαιο ή να σκαρφαλώσεις στο κρεβάτι για να δείξεις πόσο καλός είσαι. Μια γυναίκα δεν ψάχνει για έναν πορνοστάρ και όλα αυτά μπορεί να τη φρικάρουν. Γι’ αυτό χαλάρωσε!

Photo: JOVO JOVANOVIC/STOCKSY, iStock
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved