Γιατί να μην τον δεχθείς πίσω μετά το κέρατο;

LIKE US ON FACEBOOK

Αν έχεις δεύτερες σκέψεις, για να τα ξαναβρείτε, ενώ σε έχει απατήσει, τότε ξέχνα το. Γιατί να μην τον δεχθείς πίσω μετά το κέρατο; Για πολλούς λόγους!!!

Μία σχέση είναι βασισμένη στην εμπιστοσύνη και στο αμοιβαίο συναίσθημα. Όταν ένας από τους δύο το απαρνηθεί, τότε η σχέση, όπως την ήξερες έχει τελειώσει. Ναι, αισθάνεσαι ακόμα πολλά και ας τον βρίζεις κάθε μέρα στις φίλες σου, αλλά πρέπει να τον ξεπεράσεις και να ψάξεις αλλού για να βρεις τον άντρα, που πάντα ήθελες. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πρέπει να τον δεχθείς πίσω μετά το κέρατο.

πίσω μετά το κέρατο

Θα το ξανακάνει

Μία φορά είναι αρκετή για να σου δώσει να καταλάβεις πως όλα όσα σου είπε και σου ορκίστηκε πως δεν θα κάνει, ήταν όλα ένα ψέμα. Δεν έχει σημασία αν έχει την απόλυτη δικαιολογία, οι πράξεις και το αποτέλεσμα μετράνε. Αν σε άφησε, έστω για λίγες ώρες για να κάνει κάτι με άλλη, θα το ξανακάνει. Απλά αυτή τη φορά θα κρατήσει το μυστικό του καλύτερα.

Δεν σε σέβεται

Πώς μπορεί να σε σέβεται το άτομο που έπαιξε με τα συναισθήματα σου και σου είπε ψέματα; Αν θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, που δεν σε σέβεται και σ’ έχει για την καλοπέραση του, τότε μπαίνεις αυτομάτως στο ρόλο του θύματος. Δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο και το ξέρεις.

πίσω μετά το κέρατο

Θα έχεις άγχος

Ό,τι και αν σου πει και ο,τι και αν κάνει, όποτε θα βγαίνει ή δεν είναι δίπλα σου, θα έχεις αφάνταστο άγχος. Απολύτως φυσιολογικό, αφού όταν δεν είχες τόσο άγχος μήπως κάνει κάτι, τελικά το έκανε. Πώς να μην έχεις τώρα που ξέρεις για το τι είναι ικανός;

Είναι ίδια η συναισθηματική με τη φυσική απιστία;

Ναι, είναι! Τα σημάδια της συναισθηματικής σχέσης μπορεί να είναι λιγότερο ορατά απ’ το να φιληθείς ή να κάνεις σεξ με κάποιον άλλον που δεν είναι ο καλός σου, αλλά έχει εξίσου σοβαρό αντίκτυπο.

Οι πιο στενές συζητήσεις θεωρούνται προδοσία. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με έρευνα μια συναισθηματική σχέση με κάποιον άλλον εκτός του συντρόφου σου μπορεί να είναι ακόμη πιο επιζήμια απ’ το να κάνεις απλώς σεξ με κάποιον.

Αν ένα απ’ τα δύο άτομα σε μια σχέση δεν νιώθει συναισθηματικά ολοκληρωμένο, τότε προκειμένου να γεμίσει αυτό το “κενό” είναι πιθανό να σχηματίσει συναισθηματική σχέση με κάποιο τρίτο άτομο.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως ακόμη και μια πιο οικεία συζήτηση είναι λάθος. Άλλωστε, αν γνωρίζεις πως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σ’ αυτό δεν χρειάζεται να το κρύψεις απ’ τη σχέση σου ούτε να νιώθεις άσχημα. Έτσι δεν είναι;

Διάβασε εδώ τι λένε οι έρευνες σχετικά με το τι οδηγεί μια γυναίκα στην απιστία.

Διάβασε και αυτό:

Πώς μπορεί να συνεχιστεί μια σχέση μετά το κέρατο;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved