Γιατί είσαι πιο χαρούμενη όταν είσαι single; Οι αστρολόγοι έχουν την απάντηση!

LIKE US ON FACEBOOK

Για μερικούς ανθρώπους, το να βρουν το άλλο τους μισό είναι στόχος ζωής. Άλλοι, αισθάνονται απλά πιο ολοκληρωμένοι όταν έχουν έναν σύντροφο δίπλα τους και αντιμετωπίζουν μαζί τις προκλήσεις της ζωής. Αλλά εάν εσύ νιώθεις πιο χαρούμενη όταν είσαι single, υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι που το εξηγούν αυτό, σύμφωνα με τους αστρολόγους!

Η αστρολογία χρησιμοποιείται συνήθως για λόγους ψυχαγωγίας, αλλά πολλές φορές αποδεικνύεται ότι μπορεί να ερμηνεύσει πολλά περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι το με ποιο ζώδιο ταιριάζεις περισσότερο.

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι, σύμφωνα με την αστρολογία, για το ότι κάποιοι απολαμβάνουν τη μοναξιά τους, ενώ άλλοι δεν είναι ευχαριστημένοι χωρίς σύντροφο”, λέει η Leslie Hale, αστρολόγος του keen.com.

Όταν μιλάμε για την αγάπη και τον έρωτα, ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης παίζουν ρόλο στο αν θέλεις να είσαι single ή σε σχέση.

Οι λόγοι για τους οποίους είσαι πιο χαρούμενη όταν είσαι single, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Έχεις ένα ηλιακό σύμβολο που υπολογίζει την ελευθερία περισσότερο απ’ τις σχέσεις

Το σύμβολο του Ήλιου σου είναι εκείνο με το οποίο έχεις εξοικειωθεί περισσότερο. Είναι ο μήνας και η ημέρα γέννησής σου κι αυτά που τσεκάρεις όταν κοιτάζεις το ημερήσιο ωροσκόπιό σου! Κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό κι έρχεται με τα δικά του χαρακτηριστικά και επιθυμίες. Αν το ζώδιό σου δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στον γάμο, τότε είναι πιθανότερο να είσαι πιο ευτυχισμένη μέσα σε μια σχέση. Για παράδειγμα, οι Ζυγοί συνήθως δεν νιώθουν καλά όταν είναι single κι έχουν τη μεγαλύτερη επιθυμία από κάθε άλλο ζώδιο να έχουν σύντροφο. Αντιθέτως, ο Τοξότης είναι το ζώδιο που απολαμβάνει περισσότερο τη μοναξιά!

χαρούμενη όταν είσαι single

Έχεις φωτιά και αέρα στον χάρτη του ζωδίου σου

Είσαι πολλά περισσότερα απ’ ό,τι το ηλιακό σύμβολό σου. Για παράδειγμα, εάν διαβάσεις τον χάρτη του ζωδίου σου, μπορεί να αντιληφθείς ότι έχεις περισσότερη Γη παρά το ότι είσαι ζώδιο του Νερού. Αυτό σημαίνει ότι στα χαρακτηριστικά σου μπορεί να έχεις περισσότερα της Γης παρά του Νερού! Οι άνθρωποι με πολλή Φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης) και Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στον χάρτη τους, τείνουν να επιθυμούν περισσότερη ελευθερία και χώρο. Ακόμα κι αν επιλέξουν να παντρευτούν, θα το κάνουν με έναν άνθρωπο που τους αφήνει να “αναπνέουν”.

Είσαι single; Απόλαυσέ το τώρα που μπορείς!

χαρούμενη όταν είσαι single

Ο Ουρανός είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου ή μετακινείται γύρω απ’ τον χάρτη σου

Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που κυβερνάει την ασυμβατότητα, την ελευθερία και την ξαφνική αλλαγή. Είναι πιο πιθανό να απολαμβάνεις την ελευθερία σου εάν ο Ουρανός είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου. Αλλά εάν είσαι σε μια σχέση και ο πλανήτης Ουρανός κινείται μέσω του χάρτη σου, αυτό μπορεί να σε αναγκάσει να βάλεις τα όριά σου και να απαιτήσεις τον προσωπικό σου χώρο μέσα στη σχέση.

Δεν υπάρχει πολύς Κρόνος στον χάρτη σου

Ενώ ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που κυβερνά την ελευθερία, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των περιορισμών και της ευθύνης. Όπως εξηγούν οι αστρολόγοι, οι άνθρωποι που έχουν πολύ τον Κρόνο στον χάρτη τους, πιθανότατα θα παντρευτούν ή θα επιλέξουν μια μακροχρόνια σχέση. Εάν απ’ την άλλη, ο Κρόνος δεν φαίνεται πολύ στον χάρτη σου, είναι πολύ πιθανό να είσαι πιο χαρούμενη όταν είσαι single!

Δες ακόμα:

Αυτά είναι όλα τα καλά του να είσαι single που μάλλον δεν έχεις σκεφτεί!

Photo: Pexels
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved