Ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις και ακούς όλους να σου λένε να μην μιλάς με τους νυν για τους πρώην, τελικά το να μιλήσεις για τις πρώην σχέσεις σ’ ένα ραντεβού μπορεί να είναι μια πολύ καλή ιδέα, αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο!

Η συζήτηση για τους πρώην δεν θα πρέπει ούτε να προκαλέσει πανικό, αλλά ούτε και να δώσει όλες τις λεπτομέρειες! Χρειάζεται ένα μέτρο για να μην υπάρχει πέπλο μυστηρίου γύρω απ’ την προσωπική ζωή του νέου σου συντρόφου, αλλά χωρίς να το παρακάνετε!

Οι παλιές σχέσεις μπορεί να είναι πολύ βοηθητικές σε μια νέα σχέση! Για παράδειγμα, ξέρεις εάν το ταίρι σου χώρισε την προηγούμενη σχέση του επειδή ο ένας ήθελε οικογένεια και ο άλλος όχι! Όμως, είπαμε χωρίς να δώσετε ο ένας στον άλλον πάρα πολλές λεπτομέρειες.

Μην βιαστείς, αλλά μην το καθυστερήσεις κιόλας!

Περίμενε μέχρι το τρίτο ραντεβού τουλάχιστον και βρες μια καλή αφορμή! Μην πας για να κάνεις τη συζήτηση! Δεν σε αναγκάζει κανείς να συζητήσεις για τους πρώην, πόσο μάλλον όταν είναι ακόμα νωρίς. Αλλά εάν σου δοθεί η ευκαιρία, μπορείς να ρωτήσεις κάτι με αρκετή δόση χιούμορ για να καταλάβεις σε τι φάση ήταν πριν από σένα! Σίγουρα, όμως, όχι στο πρώτο ραντεβού!

Ποτέ μην ρωτήσεις αριθμό

Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, μην ρωτήσεις τον άλλον με πόσους έχει πάει. Έχει «παλιώσει» αυτή η ερώτηση, πιθανότατα δεν θα πάρεις την αληθινή απάντηση κι ακόμα και να την πάρεις πιθανότατα δεν θα σου αρέσει!

Μην γίνεις πολύ αρνητικός

Μην αποθεώσεις τις πρώην σχέσεις σου, αλλά μην τις κράξεις κιόλας! Μην είναι σαν να περιγράφεις το πρώην αφεντικό σου, αλλά να μιλήσεις αληθινά κι όχι επιτηδευμένα.

Αν κράξεις το πρώην ταίρι σου, δεν θα νιώσει ασφάλεια το άτομο που έχεις απέναντί σου, αντιθέτως θα πιστέψει ότι είσαι απλά μ@@@@ς!

συζήτηση για τους πρώην

Μην γίνεις και πολύ θετικός!

Το άτομο που έχεις απέναντί σου πιθανότατα ήδη ζηλεύει τις πρώην σχέσεις σου, ακόμα κι αν δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτές! Μην αρχίσεις, λοιπόν, να αποθεώνεις την εξωτερική εμφάνιση κάποιας πρώην σχέσης σου και φυσικά δεν υπάρχει λόγος ν’ αναφέρεις πόσο υπέροχο σεξ κάνατε!

Όχι ονόματα!

Δεν χρειάζονται ονόματα για να μην υπάρξουν ποτέ παρεξηγήσεις. Δεν θα κάνετε παρέα με τις πρώην σχέσεις σου και φυσικά δεν θα κάθεσαι να τις αναφέρεις κάθε τρεις και λίγο! Όχι ονόματα, λοιπόν, και σίγουρα όχι παρατσούκλια που χρησιμοποιούσατε μεταξύ σας!

Δες κι αυτό:

Σκέφτεται την πρώην του; Οι τρόποι για να το καταλάβεις!

Photo: Getty Images