Ερωτήσεις που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις σ’ ένα ζευγάρι!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις σ’ ένα ζευγάρι είναι αρκετές, αλλά οι συγκεκριμένες τέσσερις δεν πρέπει να γίνονται ποτέ. Ποτέ γιατί πάντα προκαλούν αμηχανία, αντικείμενο συζήτησης ή ακόμη και τσακωμό σ’ αυτούς που εμπλέκονται.

Καλύτερα λοιπόν, την επόμενη φορά που συναντηθείς με κάποιο ζευγάρι να αποφύγεις αυτές τις ερωτήσεις. Διάλεξε ένα άλλο θέμα πιο γενικό και άσε το ζευγάρι να αποφασίσει μόνο του γι’ αυτά τα πράγματα.

«Τι ακριβώς είστε εσείς παιδιά;»

Απλά όχι, μην κάνεις ποτέ αυτή την ερώτηση. Συνήθως αυτή γίνεται όταν ένα ζευγάρι έχει μόλις αρχίσει να βγαίνει κι εσύ θέλεις να διευκρινίσεις αν έχουν σχέση ή όχι. Μια τέτοια ερώτηση θα δημιουργήσει μεγάλη αμηχανία, ειδικά στην περίπτωση που ούτε και οι ίδιοι έχουν μιλήσει ακόμα για τον «τίτλο» που θέλουν να δώσουν στη σχέση τους ή μπορεί να μην υπάρχει καν στο μυαλό τους αυτό το ενδεχόμενο.

«Πότε θα συγκατοικήσετε;»

Ένα ζευγάρι είναι πλέον μαζί αρκετό καιρό και η ερώτηση που τους κάνουν οικογένεια και φίλοι είναι αν σκέφτονται να συγκατοικήσουν και αν ναι πότε. Φυσικά, μπορείς να κάνεις αυτή την ερώτηση αν είστε στενοί φίλοι, αν όμως όχι καλύτερα κράτα την για τον εαυτό σου. Κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του ρυθμό. Για παράδειγμα μπορεί να θέλουν να μείνουν μαζί μόνο μετά τον γάμο.

θέματα που πρέπει να συζητήσεις με τον καλό σου

«Πότε θα κάνει πρόταση γάμου;»

Αυτή η ερώτηση είναι σκέτη σπατάλη χρόνου κι είναι αντικείμενο συζήτησης κυρίως μεταξύ γυναικών. Πώς μπορεί να ξέρει κάποιος πότε το έτερον του ήμισυ αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου. Επίσης, μπορεί να μη θέλει ένα ζευγάρι να παντρευτεί, οπότε αυτή η ερώτηση είναι απλά λάθος.

«Θέλετε να κάνετε παιδιά;»

Αυτή είναι ίσως και η πιο προσωπική ερώτηση που μπορείς να κάνεις σ΄ένα ζευγάρι, καθώς το συγκεκριμένο θέμα αφορά αυτούς και μόνο αυτούς. Ακόμα κι αν ένα ζευγάρι έχει μόλις παντρευτεί, καλύτερα να μην ρωτήσεις κάτι τέτοιο γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν έχει προσπαθήσει, αν θέλει όντως να κάνει παιδιά ή αν δεν είναι κάτι που βλέπει στο μέλλον του. Θα προκαλέσεις σίγουρα μεγάλη αμηχανία και στους δυο.

Διαβάστε επίσης:

Οι φάσεις που περνάς όταν καταλαβαίνεις ότι μια σχέση δεν έχει μέλλον!

Photo: iStock
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved